Ο κακός χαμός έγινε στην Πάτρα κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής στα Ροϊτικα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, περιπολικό πέρασε έξω από παραλιακό κέντρο διασκέδασης, με τους αστυνομικούς να διαπιστώσουν ότι κατά τη διάρκεια της δεξίωσης οι καλεσμένοι χόρευαν – κάτι που πλέον απαγορεύεται.

Οι οκτώ αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο και αφού βεβαίωσαν τα ανάλογα πρόστιμα και «σφράγισαν» το κέντρο για μία εβδομάδα, προσήγαγαν και τον ιδιοκτήτη. Επιπλέον, οι αστυνομικοί πήραν στο τμήμα και τα άτομα που χόρευαν μαζί με τους δύο που έπιναν στο μπαρ.

Η νύφη ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού τους είχε πει πως απαγορεύεται ο χορός, όμως οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν!

Ο συνολικός αριθμός των καλεσμένων δεν ξεπερνούσε τους 50.

Το ζευγάρι είχε φθάσει από τις ΗΠΑ για να παντρευτεί στην Ελλάδα. Δυστυχώς όμως μετά από αυτό… η δεξίωση δεν εξελίχθηκε όπως την φαντάζονταν νύφη και γαμπρός.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.

Πρόστιμα και σε άλλα καταστήματα

Συνολικά, την Πέμπτη η αστυνομία της Πάτρας έκανε «ντου» και σε άλλα δύο μαγαζιά της περιοχής.

Συνολικά, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί άνδρες και μια αλλοδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσαν είτε ως ιδιοκτήτες είτε ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία σε δύο περιπτώσεις εξυπηρετούσαν πελάτες στο εσωτερικό των καταστημάτων τους.

Επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 3.000 στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, καθώς και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας τους.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr