Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Τετραήμερο κορονοπάρτι στη Σκιάθο – Ξέφρενο γλέντι και σε κατάστρωμα πλοίου

Κοροναϊός: Τετραήμερο κορονοπάρτι στη Σκιάθο – Ξέφρενο γλέντι και σε κατάστρωμα πλοίου

Βίντεο ντοκουμέντο από ένα τετραήμερο κορονοπάρτι που διοργανώθηκε στη Σκιάθο, από τις 2 έως και τις 5 Ιουλίου. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, για τέσσερα 24ωρα, σχεδόν εκατό άτομα διασκέδασαν σε μπαρ του νησιού, αλλά ακόμα και σε κατάστρωμα πλοίου

Εστίες υπερμετάδοσης αποτελούν τα πάρτι που γίνονται σε beach bar, αλλά και «κρυφά» events που διοργανώνονται μέσω των social media.

Στις 6 Ιουλίου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε νέα μέτρα σε χώρους διασκέδασης, λίγες ημέρες μετά το άνοιγμά τους.

Έτσι, από εδώ και στο εξής, στα μπαρ και τους χώρους εστίασης δεν θα επιτρέπονται όρθιοι, ενώ τα πρόστιμα για τους επιχειρηματίες που δεν τηρούν τις οδηγίες θα είναι τσουχτερά.

Σήμερα, ήλθε στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από ένα τετραήμερο κορονοπάρτι που διοργανώθηκε στη Σκιάθο, από τις 2 έως και τις 5 Ιουλίου. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, για τέσσερα 24ωρα, σχεδόν εκατό άτομα διασκέδασαν σε μπαρ του νησιού, αλλά ακόμα και σε κατάστρωμα πλοίου.

Η εκδρομή διοργανώθηκε μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ενώ οι συμμετοχές των ενδιαφερομένων ξεκίνησαν εδώ και αρκετές ημέρες.

Τελικά, όταν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός, δόθηκε το οκ για τα ξέφρενα πάρτι.

Το κόστος διαμονής, αλλά και τα μεταφορικά στοίχισαν σε κάθε άτομο 120 ευρώ, ενώ τους ανακοινώθηκε πού και πότε θα «παρτάρουν» με προσωπικά μηνύματα στα messegers τους, στα μέσα κοινωνικής κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, η διασκέδαση των νεαρών ξεκίνησε από ένα beach bar του πανέμορφου νησιού των Σποράδων.

Εκεί, υπό τους ήχους της δυνατής μουσικής και, μάλιστα, τις μεσημεριανές ώρες, οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν ο ένας δίπλα στον άλλο, ενώ δεν ήταν λίγοι και αυτοί που αγκαλιάζονταν και, παρασυρόμενοι από τις επιτυχίες των αγαπημένων τους τραγουδιστών, αγνόησαν πλήρως όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά της διάδοσης του κοροναϊού. Με το αλκοόλ να ρέει άφθονο, μάσκα δεν υπήρχε ούτε για δείγμα, ενώ το πάρτι τελείωσε αργά το βράδυ.

Το μενού για την επόμενη ημέρα περιλάμβανε «Boat Party».

Όπως θα δείτε στις εικόνες του newsit.gr, το κατάστρωμα ενός πλοίου, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα ναυλώθηκε από τους διοργανωτές, είναι πλημμυρισμένο από αγόρια και κορίτσια, τα οποία χορεύουν ασταμάτητα.

Δύο dj έχουν αναλάβει τη διασκέδαση, ενώ κάποια στιγμή τη σκυτάλη παίρνει ένας ράπερ, ο οποίος ξεσηκώνει το κοινό του.

Τα περίπου 100 άτομα θα παραμείνουν πάνω στο σκάφος για πολλές ώρες, καθώς η περιήγηση στα γαλανά νερά του Αιγαίου ξεκίνησε με το φως της ημέρας και τελείωσε, ενώ είχε πέσει το σκοτάδι.

Φυσικά υπήρχε και τρίτο ραντεβού,, το οποίο δόθηκε σε κλειστό χώρο μπαρ του νησιού της Σκιάθου, από τα άτομα που συμμετείχαν στην τετραήμερη εκδρομή, τα οποία διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024