Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαρδαλιάς: Απόλυτη στήριξη από Μαξίμου στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας - Τι δήλωσε η Πελώνη

Χαρδαλιάς: Απόλυτη στήριξη από Μαξίμου στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας – Τι δήλωσε η Πελώνη

«Ο κ. Χαρδαλιάς έχει δώσει εκτενέστατη και αναλυτική απάντηση. Έχει καταγγείλει το δημοσίευμα ως συκοφαντικό. Έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη και έχει καταθέσει σχετική μηνυτήρια αναφορά για να διερευνηθούν όλες οι καταγγελίες. Οφείλει λοιπόν και η σύνταξη της εφημερίδας και η υπογράφουσα το ρεπορτάζ να προσκομίσει τα στοιχεία στη δικαιοσύνη». τόνισε η Αριστοτελία Πελώνη

Απόλυτη στήριξη στους χειρισμούς του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας παρέχει το μέγαρο Μαξίμου αναφορικά με τις καταγγελίες και τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν το Νίκο Χαρδαλιά σε «άνωθεν εντολές» προκειμένου να περάσουν από το αεροδρόμιο χωρίς υγειονομικό έλεγχο μέλη (θετικά στον κοροναϊό) της ομάδας της Φενέρμπαχτσέ πέρσι το φθινόπωρο.

Εκτενέσταση και αναλυτική η απάντηση Χαρδαλιά

Σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για το αν η κυβέρνηση εγκρίνει την απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά στην Εφημερίδα των Συντακτών που προχώρησε αυτή την αποκάλυψη, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε:

«Ο κ. Χαρδαλιάς έχει δώσει εκτενέστατη και αναλυτική απάντηση χτες. Έχει καταγγείλει το δημοσίευμα ως συκοφαντικό. Έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη και έχει καταθέσει σχετική μηνυτήρια αναφορά για να διερευνηθούν όλες οι καταγγελίες. Οφείλει λοιπόν και η σύνταξη της εφημερίδας και η υπογράφουσα το ρεπορτάζ να προσκομίσει τα στοιχεία στη δικαιοσύνη».

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024