Νέα ρύθμιση για την εξόφληση των χρεών που δημιουργήθηκαν την περίοδο της πανδημίας εξετάζουν στο υπουργείο Οικονομικών. Ειδικότερα, το οικονομικό επιτελείο εξετάζει την διεύρυνση των δόσεων εξόφλησης των κορωνοχρεών σε 60 ή 72 δόσεις.
Τα χρέη αφορούν οφειλές από τον Μάρτιο του 2020, ενώ τα χρέη είναι ύψους 7 δις ευρώ.
Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη, στην εν λόγω ρύθμιση να ενταχθούν ο ΕΝΦΙΑ και ο φόρος εισοδήματος.
Παράλληλα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA και της Γωγούς Καλύβα, εξετάζεται νέο «πάγωμα» για την εξόφληση των κορoνοχρεών έως τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο 2022.
Επιπλέον, θα υπάρξει «αναβίωση» των παλαιών ρυθμίσεων και όσοι πληττόμενοι τις έχασαν θα μπορέσουν να ενταχθούν εκ νέου στις 120 δόσεις.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.