ΕΛΑΣ: Αυτό είναι το μήνυμα-απάτη που πρέπει να διαγράψετε
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνει τους πολίτες να διαγράψουν ένα μήνυμα που ζητά προσωπικούς κωδικούς για ενεργοποίηση χρεωστικής κάρτας και να μην το ενεργοποιήσουν.
Η ΕΛΑΣ προειδοποιεί τους πολίτες για ένα μήνυμα – απάτη που ζητά προσωπικούς κωδικούς για την ενεργοποίηση χρεωστικής κάρτας.
Ειδικότερα με ανάρτησή της στο Facebook, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζει το μήνυμα που στέλνεται από απατεώνες και ζητά από τους πολίτες – σε περίπτωση που λάβουν κάτι αντίστοιχο- να το διαγράψουν και να μην «πατήσουν» το σχετικό link που περιέχει.
Όπως επισημαίνεται, οι τράπεζες ποτέ δεν στέλνουν sms ή email με τα οποία ζητούν προσωπικούς κωδικούς.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα