
Λευτέρης Γκιωνάκης: «Η απώλεια του πατέρα μου με οδήγησε στον αλκοολισμό»
«Είχα καταλάβει ότι ή θα πεθάνω ή θα τρελαθώ ή θα πάω φυλακή», εξομολογείται.
Για μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, όταν οδηγήθηκε στον αλκοολισμό, αναφέρθηκε ο Λευτέρης Γκιωνάκης.
«Η κόρη μου με κράτησε ζωντανό. Είχα δύναμη από αυτήν χωρίς να το ξέρει. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Έμεινα και στο νοσοκομείο 3 μήνες. Έναν χρόνο τώρα είμαι “καθαρός”. Είχα καταλάβει ότι ή θα πεθάνω ή θα τρελαθώ ή θα πάω φυλακή», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός και εγγονός του Γιάννη Γκιωνάκη στο Pop Up. Όσο για την αιτία που τον οδήγησε στον αλκοολισμό; Ήταν ο θάνατος του πατέρα του.
Επίσης, ο Λευτέρης Γκιωνάκης μίλησε και για τον παππού του και απάντησε στο αν το όνομά του τού «άνοιξε πόρτες». Ο ίδιος μιλώντας για την περίοδο αυτή παραδέχτηκε: «Δεν μου άνοιξε πόρτες το επίθετο «Γκιωνάκης», αλλά έπαιξε κάποιο ρόλο».
- Προχωρά το φράγμα Νεοχωρίου και η χρηματοδότηση για νέο Δημαρχείο Δομοκού
- Δουδωνής: Δεν υπάρχει πραγματικό σενάριο να επιστρέψει ο Τσίπρας στη διακυβέρνηση – Θα έλεγα στον Δούκα, «Forget it, Harris»
- Σιάτλ: Οδηγός ακολούθησε τις οδηγίες του GPS και… μπήκε στις γραμμές του τραμ
- Νεπάλ: Ορειβάτης που είχε χαθεί στο Έβερεστ, βρέθηκε ζωντανός έξι ημέρες αργότερα
- Παραδόθηκε το νέο δημαρχείο στο Δήμο Βέλου-Βόχας
- Ισραήλ: Κλιμακώνει τον εποικισμό – Σχεδιάζει κατασκευή νέων εβραϊκών κατοικιών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη




