Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, o Μπιλγκίτς, απαντά στον Νίκο Δένδια

Επιμένει στην εμπρηστική ρητορική η Άγκυρα, με τον εκπρόσωπο του τουρκικού ΥΠΕΞ, Τανζού Μπιλγκίτς, να παίρνει τη σκυτάλη.

Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, o Μπιλγκίτς, απαντά στον Νίκο Δένδια, σχετικά με το αυτόαποκαλούμενο ισλαμικό κράτος και τη στήριξή του από την Τουρκία, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι για πολιτικούς λόγους προσπαθεί να αποκρύψει το ρόλο της Τουρκίας στην καταπολέμηση του ISIS.

Παράλληλα, μιλά για συκοφαντία σε βάρος της χώρας του και αποκαλεί την Ελλάδα «καταφύγιο τρομοκρατών με επαίσχυντο ιστορικό».

Ειδικότερα, ο Μπιλγκίτς, αναφέρει:

«Ως απάντηση στο Νίκο Δένδια και την συνέντευξή του στη Real:

Η Τουρκία είναι το μόνο μέλος του ΝΑΤΟ που πολέμησε με το στρατό του στο πεδίο ενάντια στον ISIS και καθάρισε περισσότερα από 8200 km² στη Συρία. Επίσης ήταν συν-επικεφαλής της #FTFWG και συνέβαλε ενεργά στην πρόληψη των κινήσεων FTF

Πρόσφατες αβάσιμες δηλώσεις που στοχεύουν στην απόκρυψη του ρόλου της Τουρκίας κατά του ISIS πηγάζουν από πολιτικά κίνητρα. Η Ελλάδα η ίδια είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για τρομοκρατικές οργανώσεις με ένα επαίσχυντο ιστορικό. Η επαναλαμβανόμενη συκοφαντία σε βάρος της Τουρκίας από την Ελλάδα είναι ένα σημάδι ανασφάλειας και του βάρους της ενοχής της».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr