
Αναβάλλεται το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ιράκ
Ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο να επισκεφθεί τη Βαγδάτη και το Ερμπίλ, στο βόρειο Ιράκ.
Αναβάλλεται το προγραμματισμένο για τη Δευτέρα ταξίδι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ιράκ, έπειτα από τις επιθέσεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα.
Ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο να επισκεφθεί τη Βαγδάτη και το Ερμπίλ, στο βόρειο Ιράκ.
Χθες το βράδυ σημειώθηκε επίθεση με ρουκέτες εναντίον του αεροδρομίου της Ερμπίλ. Η επίθεση, η οποία έγινε περί τις 22:30 (ώρα Ελλάδας), δεν προκάλεσε τραυματισμούς, ούτε σοβαρές υλικές ζημιές.
Το βράδυ της Δευτέρας σημειώθηκε επίθεση με UAV παγιδευμένο με εκρηκτικές εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη, που όμως καταρρίφθηκε από τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας C-RAM που έχουν εγκαταστήσει οι Αμερικανοί για την προστασία του στρατιωτικού και διπλωματικού προσωπικού τους.
- Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]
- Σαλσέδο: «Στον ΟΦΗ έδειξα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
- Φωτιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
- Μύκονος: «Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών διέθετε 30χρονος – Διακινούσε ακόμα και παραισθησιογόνα μανιτάρια σε σκόνη
- Ρωσία: Τα πλήγματα της Ουκρανίας δεν θα μείνουν χωρίς την ενδεδειγμένη απάντηση
- «Νοσεί» το ΕΣΥ – Χειροπέδες στον μοναδικό γιατρό του Καστελόριζου μετά από μήνυση του δημάρχου