
Βενζίνη: Στα ύψη η τιμή της – Τι λέει η πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής
Υπάρχουν περιοχές όπως οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και η Κεφαλονιά, όπου η τιμή του λίτρου της αμόλυβδης μπορεί να προσεγγίσει μέχρι και το 1,82€.
Την ανίουσα έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα οι τιμές των καυσίμων.
Ειδικότερα, η αύξηση στην βενζίνη είναι πολύ σημαντική, καθώς, ενώ στις 5 Ιανουαρίου το ένα λίτρο αμόλυβδης κόστιζε 1,438€, η τιμή του στις 5 Ιουλίου έφτασε στο 1,662 €.
Μάλιστα, υπάρχουν περιοχές όπως οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και η Κεφαλονιά, όπου η τιμή του λίτρου της αμόλυβδης μπορεί να προσεγγίσει μέχρι και το 1,82€.
«Τα καύσιμα πήραν ανοδική πορεία γιατί ανεβαίνει η τιμή τους διεθνών» εξήγησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» η πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα, κάνοντας λόγο ότι οι τιμές των καυσίμων στο εξωτερικό επηρεάζουν και τις εν Ελλάδι τιμές των καυσίμων.
Μάλιστα, η κ. Ζάγκα, υπογράμμισε ότι δεν γνωρίζει εάν θα ανέβουν και άλλο οι τιμές των καυσίμων.
- Έτσι η Eurovision γίνεται παγκόσμια γεωπολιτική υπερδύναμη – Καναδάς και Ασία τα μεγάλα στοιχήματα
- ΕΟΠΥΥ: Περίπου 500 παραπεμπτικά τον μήνα εκτελούσε ο φυσικοθεραπευτής που συνελήφθη για την απάτη
- «Ένα απλό διουρητικό θα άλλαζε τα πάντα» – Η σοκαριστική αποκάλυψη για τον θάνατο του Μαραντόνα
- Χανταϊός: Αφού ο ιός δεν εξαπλώνεται εύκολα γιατί οι επιστήμονες ανησυχούν;
- ΗΠΑ: Ο Ινδός μεγιστάνας Αντάνι συμφωνεί να καταβάλει πρόστιμο εκατομμυρίων για υπόθεση δωροδοκίας και διαφθοράς
- «Ο Μάρκο Σίλβα είναι έτοιμος να υπογράψει στην Μπενφίκα»
