Μήνυμα αθλητισμού, υγείας και αισιοδοξίας έστειλαν εκατοντάδες συμμετέχοντες στο 8o Poikilo Night Trail που πραγματοποιήθηκε στην Πετρούπολη με εντυπωσιακές νυχτερινές διαδρομές.l

Δρομείς και ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα απόλαυσαν τις διαδρομές στα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους, μαγεύτηκαν από τη θέα και έδωσαν συγχαρητήρια στα μέλη του Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου Οδυσσέας Πετρούπολης που ακόμη μια φορά διοργάνωσαν με ασφάλεια και ποιότητα ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός που αναδεικνύει το Ποικίλο Όρος και την Πετρούπολη και στηρίζει τις αξίες που πρεσβεύει ο μαζικός αθλητισμός.

Οι νυχτερινές διαδρομές αποτέλεσαν μια πρόκληση όλων των ηλικιών, οι οποίοι με απόλυτο σεβασμό προς τις οδηγίες τις Πολιτείας και των διοργανωτών τήρησαν όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID19 αποδεικνύοντας πως οι διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού το μόνο που μπορούν να «διασπείρουν» είναι υγεία και χαρά.

Το event περιελάμβανε δύο διαδρομές νυχτερινού ορεινού τρεξίματος 5 και 10 χιλιομέτρων καθώς και αγώνα νυχτερινής ποδηλασίας 25 χιλιομέτρων. Για πρώτη φορά φέτος υπήρχε και κατηγορία E-bikes.

Η εκκίνηση του ποδηλάτου δόθηκε στις 8.45 μ.μ και με διαφορά 30 λεπτών ακολούθησε η εκκίνηση τρεξίματος.  Oι νυχτερινές διαδρομές αποτέλεσαν πρόκληση για τους συμμετέχοντες .Το τρέξιμο, το ποδήλατο, ο έναστρος ουρανός, και η ομορφότερη θέα του Λεκανοπεδίου σε συνδυασμό με την οργανωτική αρτιότητα αποτέλεσαν τα συστατικά της επιτυχημένης συνταγής του αγώνα.

Ο πρόεδρος του «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» Δημήτρης Ζωναράς δήλωσε « Σήμερα αποδείξαμε πως ο αθλητισμός προσφέρει μια καλύτερη ζωή. Με πειθαρχία και σεβασμό στη δημόσια υγεία αλλά και με πάθος και γνώση σχεδιάσαμε και πραγματοποιήσαμε έναν υπέροχο αγώνα που αποτελεί θεσμό στους αγώνες ορεινού τρεξίματος και ποδηλασίας.

Ευχαριστώ όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία, ο αγώνας, τους εθελοντές, τους αθλητές, τους χορηγούς, την τοπική κοινωνία. Ραντεβού στις 5 Σεπτεμβρίου στο Poikilo Rocky Mountain.»

 

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr