Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην Πετρούπολη τα βράδια τρέχουν και ποδηλατούν

Στην Πετρούπολη τα βράδια τρέχουν και ποδηλατούν

Μήνυμα αθλητισμού, υγείας και αισιοδοξίας έστειλαν εκατοντάδες συμμετέχοντες στο 8o Poikilo Night Trail που πραγματοποιήθηκε στην Πετρούπολη με εντυπωσιακές νυχτερινές διαδρομές.l

Δρομείς και ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα απόλαυσαν τις διαδρομές στα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους, μαγεύτηκαν από τη θέα και έδωσαν συγχαρητήρια στα μέλη του Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου Οδυσσέας Πετρούπολης που ακόμη μια φορά διοργάνωσαν με ασφάλεια και ποιότητα ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός που αναδεικνύει το Ποικίλο Όρος και την Πετρούπολη και στηρίζει τις αξίες που πρεσβεύει ο μαζικός αθλητισμός.

Οι νυχτερινές διαδρομές αποτέλεσαν μια πρόκληση όλων των ηλικιών, οι οποίοι με απόλυτο σεβασμό προς τις οδηγίες τις Πολιτείας και των διοργανωτών τήρησαν όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID19 αποδεικνύοντας πως οι διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού το μόνο που μπορούν να «διασπείρουν» είναι υγεία και χαρά.

Το event περιελάμβανε δύο διαδρομές νυχτερινού ορεινού τρεξίματος 5 και 10 χιλιομέτρων καθώς και αγώνα νυχτερινής ποδηλασίας 25 χιλιομέτρων. Για πρώτη φορά φέτος υπήρχε και κατηγορία E-bikes.

Η εκκίνηση του ποδηλάτου δόθηκε στις 8.45 μ.μ και με διαφορά 30 λεπτών ακολούθησε η εκκίνηση τρεξίματος.  Oι νυχτερινές διαδρομές αποτέλεσαν πρόκληση για τους συμμετέχοντες .Το τρέξιμο, το ποδήλατο, ο έναστρος ουρανός, και η ομορφότερη θέα του Λεκανοπεδίου σε συνδυασμό με την οργανωτική αρτιότητα αποτέλεσαν τα συστατικά της επιτυχημένης συνταγής του αγώνα.

Ο πρόεδρος του «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» Δημήτρης Ζωναράς δήλωσε « Σήμερα αποδείξαμε πως ο αθλητισμός προσφέρει μια καλύτερη ζωή. Με πειθαρχία και σεβασμό στη δημόσια υγεία αλλά και με πάθος και γνώση σχεδιάσαμε και πραγματοποιήσαμε έναν υπέροχο αγώνα που αποτελεί θεσμό στους αγώνες ορεινού τρεξίματος και ποδηλασίας.

Ευχαριστώ όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία, ο αγώνας, τους εθελοντές, τους αθλητές, τους χορηγούς, την τοπική κοινωνία. Ραντεβού στις 5 Σεπτεμβρίου στο Poikilo Rocky Mountain.»

 

Sports in

Συνάντησε τον Νεϊμάρ ο Τσιτσιπάς

Συνάντηση αστέρων ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Νεϊμάρ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024