Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Η γυναίκα μυστήριο που ράγισε το γυαλί μεταξύ Μπάμπη και Καρολάιν - Η ύποπτη εξομολόγηση του συζυγοκτόνου

Γλυκά Νερά: Η γυναίκα μυστήριο που ράγισε το γυαλί μεταξύ Μπάμπη και Καρολάιν – Η ύποπτη εξομολόγηση του συζυγοκτόνου

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η οικογένεια της Καρολάιν μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους, ερευνούσε φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του συζυγοκτόνου με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσο προχωρούν οι έρευνες για το στυγερό αυτό έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Όπως αποκάλυψε στο MEGA σήμερα, Τετάρτη, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, φαίνεται πως υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο στο γάμο του 33χρονου πιλότου με την Καρολάιν, με το οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται ότι είχε σχέση – χωρίς να διευκρινίζεται αν ήταν ερωτική, επαγγελματική ή φιλική.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η οικογένεια της Καρολάιν μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους, ερευνούσε φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του συζυγοκτόνου με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.

Το όνομα της γυναίκας αυτής, η οποία είναι περίπου 40, είναι γνωστό στις Αρχές και εξετάζεται το κατά πόσο μπορεί να έχει σχέση με τη ρήξη στις σχέσεις του πιλότου με την Καρολάιν, ενώ από τις αρχές υπογραμμίζουν πως η εν λόγω γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία της άτυχης 20χρονης.

Από την πλευρά της η γυναίκα, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, υπογραμμίζει ότι η επαφή της με τον πιλότο «ουδεμία σχέση έχει με την ερευνώμενη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν».

Γιατί ο Μπάμπης «ανασταίνει» το σενάριο για… δολοφόνους

Την ίδια στιγμή, ένα ακόμα σενάριο, το οποίο είχε διαψευστεί στην αρχή, έρχεται και πάλι στο φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο και πάλι να επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Πρόκειται για το ενδεχόμενο εισβολής δολοφόνων στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Ο υπαινιγμός που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες είναι ότι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι της 20χρονης Καρολάιν και την σκότωσαν γιατί υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη, με τους δράστες να λειτουργούν εκδικητικά, σκοτώνοντας την Καρολάιν.

Σύμφωνα πάντα το ρεπορτάζ του MEGA, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο ίδιος ο πιλότος έχει υποστηρίξει το ενδεχόμενο αυτό σε ορισμένες συζητήσεις του με συγκρατούμενούς του.

Ωστόσο, η μέχρι τώρα έρευνα δεν έχει δείξει στοιχείο εισβολής στο σπίτι του δράματος, με τις Αρχές να εξετάζουν προσεκτικά όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που προκύπτουν συνεχώς.

Οι «βόμβες» από τον πατέρα της Καρολάιν

Υπόνοιες για παράνομες δραστηριότητες του πιλότου άφησε και ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς.

Οι δηλώσεις μάλιστα του Ντ. Κράουτς δεν μπορούν να περάσουν ασχολίαστες, καθώς o ίδιος άφησε, προ ημερών, υπόνοιες μιλώντας στο MEGA σε παράνομες δραστηριότητες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου υποστηρίζοντας ότι εάν η Καρολάιν το γνώριζε σίγουρα θα το ανέφερε.

«Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν».

«Αυτό που το κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ήταν τόσο δειλός. Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν. Σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε» τόνισε.

«Επικίνδυνος άνθρωπος ο συζυγοκτόνος»

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η βρετανική εφημερίδα επικαλείται αστυνομική πηγή για την επιχείρηση μεταφοράς του Αναγνωστόπουλου από την Αλόννησο στην Αθήνα λίγο πριν την ομολογία.

Ως γνωστόν, αρχικά η αστυνομία είχε αφήσει να διαρρεύσει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μεταφερόταν στην Αθήνα με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ που προσγειώθηκε στην Αλόννησο, αμέσως μετά το μνημόσυνο για τις 40 μέρες  από τον θάνατο της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες έχουν διαρρεύσει άλλες πληροφορίες – τις οποίες επικαλείται και η Sun – σύμφωνα με τις οποίες ο συζυυγοκτόνος αρχικά μεταφέρθηκε με σκάφος από την Αλόννησο στη Σκιάθο και από εκεί με δικινητήριο αεροσκάφος στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την πηγή της βρετανικής τάμπλοιντ, οι αστυνομικοί που οργάνωσαν και εκτέλεσαν την επιχείρηση αυτή γνώριζαν ότι είχαν να κάνουν με έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».

Όπως αναφέρεται, επίσης, «οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν τον δολοφόνο της Καρολάιν Κράουτς με το ελικόπτερο της αστυνομίας καθώς ανησυχούσαν ότι μπορεί να προσπαθούσε να το καταρρίψει επιχειρώντας να αυτοκτονήσει».

Τον είχαν ικανό μέχρι και να επιχειρήσει να ρίξει το ελικόπτερο σε μια πιθανή και απέλπιδα προσπάθεια να ξεφύγει από τον κλοιό των αστυνομικών, ξέροντας πολύ καλά ότι το ταξίδι επιστροφής στην Αθήνα θα είχε ως τελικό προορισμό τον Κορυδαλλό.

«Είχαμε σχεδιάσει την επιχείρηση με κάθε λεπτομέρεια. Δεν θα παίρναμε κανένα ρίσκο. Η σχέση μας είχε αναπτυχθεί και γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν επικίνδυνο άνθρωπο που ήταν ικανός για τα πάντα» λέει η πηγή που επικαλείται η Sun.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024