Πρωταθλήτρια Ελλάδας για τέταρτη φορά στην Ιστορία της (2011, 2013, 2020, 2021) αναδείχθηκε η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.
Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια νίκησε σήμερα (6/7) στην παράταση τον ΠΑΟΚ με 35-32, στον δεύτερο τελικό της Α1 που διεξήχθη στο «Σπίτι του Χάντμπολ», στη Θεσσαλονίκη, και έφτασε τις δύο νίκες που απαιτούνταν στη σειρά, προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο.
Η λήξη της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 29-29, με αποτέλεσμα να λύσουν τις… διαφορές τους σε δύο έξτρα ημίχρονα των πέντε λεπτών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση ολοκλήρωσε το «τρεμπλ» στην αγωνιστική περίοδο 2020-21, αφού είχε ήδη πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και του European Cup.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.