Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έπος: Ο Εβρά «γλεντάει» την Αγγλία για το Euro με δεινόσαυρους

Έπος: Ο Εβρά «γλεντάει» την Αγγλία για το Euro με δεινόσαυρους

Ο Πατρίς Εβρά έχει χιούμορ και δεν σταματά να το δείχνει. Ο Γάλλος ξαναχτύπησε τρολάροντας την Εθνική Αγγλίας για τα χρόνια απουσίας της από τις επιτυχίες και δήλωσε ότι θα την υποστηρίξει στο δρόμο για την κατάκτηση του Euro.

Μυθικό τρολάρισμα του Πατρίς Εβρά στην Εθνική Αγγλίας μία μέρα πριν από το πιο σημαντικό ματς της σύγχρονης ιστορίας τους. Ο Γάλλος, πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είπε να ασχοληθεί με την ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ και φρόντισε να το κάνει με απόλυτη επιτυχία. Τα «Τρία Λιοντάρια» έχουν κατακτήσει μόνο ένα Μουντιάλ και αυτό συνέβη το 1966, πριν δηλαδή από 65 χρόνια.

Ο Εβρά δεν άφησε ασχολίαστη αυτή τη μακρόχρονη αποχή των Άγγλων από τα τρόπαια και τους την «είπε» μέσα από μια ανάρτησή του στο twitter, γράφοντας στη λεζάντα ότι: «όταν η Αγγλία κέρδισε κάτι για τελευταία φορά, οι δεινόσαυροι ήταν ακόμα ζωντανή».

Συνόδευσε το ποστάρισμά του και με ένα βίντεο, μέσα από το οποίο εξέφρασε την υποστήριξή του στην ομάδα του Σαουθγκέιτ, με σκοπό να μπει τέλος στα χρόνια ανομβρίας. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Περιμένω τόσο καιρό. Την τελευταία φορά που η Αγγλία κέρδισε ένα τρόπαιο, ακόμη και οι δεινόσαυροι ήταν ζωντανοί. Ελάτε λοιπόν, μπορείτε να το κάνετε. Go England, go England, I love this game».

Αφορμή φυσικά στάθηκε ο επερχόμενος ημιτελικός των Άγγλων με την Δανία στο «Γουέμπλεϊ» (7/7, 22:00), εκεί όπου και πάλι εντός έδρας καλούνται να επιβεβαιώσουν το τίτλο του φαβορί και να προκριθούν στον τελικό, όπου θα την περιμένει μία εκ των Ισπανία ή Ιταλία.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024