Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ για εμβόλιο: Άμεση ανάγκη η κατοχύρωσή του ως δημόσιου αγαθού

ΣΥΡΙΖΑ για εμβόλιο: Άμεση ανάγκη η κατοχύρωσή του ως δημόσιου αγαθού

«Σήμερα αποδεικνύεται από την ίδια τη ζωή ότι και στο θέμα του εμβολίου τα πράγματα μπορούν να πάνε αλλιώς. Αν υπάρχει η βούληση και το σχέδιο. Τίποτα από τα δύο δεν διαθέτει ο κ. Μητσοτάκης: ένας ανεύθυνος που επιλέγει τον διχασμό για να κρύψει την αποτυχία του» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

Άμεση ανάγκη χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την κατοχύρωση του εμβολίου κατά της πανδημίας ως δημόσιου αγαθού και ασκεί κριτική στην κυβέρνηση ότι δεν έχει σχέδιο και βούληση να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Άλλο ένα πεδίο ανευθυνότητας

Στο πλαίσιο αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζουν τη στάση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού στο ζήτημα της άρσης της πατέντας των εμβολίων κατά του κοροναϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Η κατοχύρωση των εμβολίων κατά της πανδημίας ως δημόσιο αγαθό συνεχίζει να αποτελεί άμεση ανάγκη.

»Επιπλέον, όμως, αποτελεί και άλλο ένα πεδίο ανευθυνότητας του κ. Μητσοτάκη. Στην Βουλή ο ίδιος μίλαγε ειρωνικά για «εμβολιοδεντρα», στην ευρωβουλή οι ευρωβουλευτές του καταψήφιζαν τις σχετικές προτάσεις και στις τηλεοράσεις οι μονίμως αδιάφοροι υπουργοί του έπαιζαν με τον πόνο του ελληνικού λαού λέγοντας “και τι να την κάνει την πατέντα των εμβολίων η ΕΕ; Κορνίζα;”.

»Σήμερα αποδεικνύεται από την ίδια τη ζωή ότι και στο θέμα του εμβολίου τα πράγματα μπορούν να πάνε αλλιώς. Αν υπάρχει η βούληση και το σχέδιο.

»Τίποτα από τα δύο δεν διαθέτει ο κ. Μητσοτάκης: ένας ανεύθυνος που επιλέγει τον διχασμό για να κρύψει την αποτυχία του».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024