Το σεξ στο ύπαιθρο αποτελεί φαντασίωση πολλών ζευγαριών. Ειδικά με την καραντίνα η όρεξη για να αλλάξουμε παρατάσεις και «κρεβάτι» εντάθηκε. Για κάποιους μάλιστα το να κάνουν σεξ εκτός σπιτιού έγινε ανάγκη, για άλλους πάλι είναι μια απλή επιθυμία στην οποία δεν θα έλεγαν όχι.

Σε κάθε περίπτωση το να συνευρεθεί ένα ζευγάρι στο ύπαιθρο είναι κάτι διαφορετικό και μοναδικό. Τι πρέπει να ξέρει όμως πριν πάρει την απόφαση; Το σεξ στη φύση είναι ο τρόπος να έρθει ξανά σε επαφή με κάτι χαμένο και να δει την απόλαυση εκτός πολιτισμού. Σε ένα όμορφο μέρος που είναι μόνοι και μπορούν να νιώσουν μοναδικά.

Έρχεσαι σε επαφή με το περιβάλλον:

Είναι σημαντικό να ξεκαθαριστεί πως άλλο είναι το σεξ στο ύπαιθρο και άλλο το σεξ στον δημόσιο χώρο. Στο ύπαιθρο έρχεσαι σε επαφή με το περιβάλλον, γίνεσαι ρομαντικός ενώ στον δημόσιο χώρο ενέχει ο κίνδυνος του να γίνετε τσακωτοί.

Και πού πάμε;

Αν το αποφασίσετε θα πρέπει να βρείτε κάποιο μέρος μακριά από την πόλη, χωρίς φώτα που να ξέρετε πως δεν υπάρχουν κίνδυνοι και φυσικά άλλα άτομα. Είναι βέβαια σημαντικό να μην πάτε εκεί μόνο για να κάνετε σεξ. Εξερευνήστε την περιοχή, ελάτε κοντά και αν σας βγει τότε… τέλεια.

Φυσικά, θα πρέπει να πάτε προετοιμασμένοι. Να προσέξετε το σημείο ώστε το χώμα ή η άμμος να μην έρθει σε επαφή με τις ευαίσθητες περιοχές και δημιουργήσει ερεθισμούς ή μελλοντικές μολύνσεις. Καλό θα είναι να έχετε νερό, υγρά μαντιλάκια για τον καθαρισμό σας και φυσικά να μην αφήσετε σκουπίδια στην περιοχή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο