Ελένη Μενεγάκη: Πόζες στην πισίνα με animal print μπικίνι
H Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Άνδρο
Δύο μήνες πριν επιστρέψει στην τηλεοπτική οθόνη μέσα από το MEGA, η Ελένη Μενεγάκη έχει μπει σε mood καλοκαιρινών διακοπών.
Η παρουσιάστρια, η οποία αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Άνδρο, στη ξενοδοχειακή μονάδα, όπου διατηρεί ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος κι απολαμβάνει χαλαρές στιγμές.
Σήμερα, τήρησε και πάλι το καθιερωμένο ραντεβού με τους διαδικτυακούς της φίλους και δημοσίευσε στο Instagram δύο φωτογραφίες της. Όπως θα δεις, η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με animal print μπικίνι, μεγάλο καπέλο και μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου.
- Άνω Λιόσια: 16χρονος εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του στο ΙΧ που οδηγούσε – Δεν σταμάτησε σε σήμα της ΕΛ.ΑΣ.
- Μπεσίκτας – Πανιώνιος 101-83: Οι κυανέρυθροι έμειναν από δυνάμεις στο τέλος
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η Β. Ελλάδα είναι ζωτικής σημασίας για τη δύναμη και το βάθος της διμερούς σχέσης ΗΠΑ-Ελλάδας
- Ωμή παρέμβαση Τραμπ υπέρ των ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη – Προειδοποιεί για «μεγάλη αντικατάσταση»
- ΠΑΟΚ: Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Μιχαηλίδης
- ΛΔ Κονγκό: Αμείωτοι οι βομβαρδισμοί παρά την ειρηνευτική συμφωνία – «Εκρήγνυνται πάνω από τα σπίτια»


