Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λούις Χάμιλτον: Γιατί μπαίνει τέλος στην «βασιλεία» του

Λούις Χάμιλτον: Γιατί μπαίνει τέλος στην «βασιλεία» του

Ο Λούις Χάμιλτον έφτασε τους πέντε σερί αγώνες μακριά από τη νίκη και βλέπει τον τίτλο του πρωταθλητή να απομακρύνεται. Οι οιωνοί άλλωστε δεν είναι με το μέρος του.

Στις 9 Μαΐου και το Γκραν Πρι της Βαρκελώνης, ο Λούις Χάμιλτον εκμεταλλεύθηκε τη στρατηγική της Μερσέντες και πανηγύρισε την 98η νίκη στην καριέρα του.

Έκτοτε έχουν ακολουθήσει πέντε αγώνες, με τον Βρετανό να αγνοεί το ψηλότερο σκαλί στο βάθρο. Η Ρεντ Μπουλ έχει βάλει «φτερά» και με μπροστάρη τον Μαξ Φερστάπεν κυριαρχεί στις πίστες. Ο Ολλανδός μετρά τέσσερις καρό σημαίες και έχει αυξήσει τη διαφορά του στην βαθμολογία στους 32 βαθμούς από τον άμεσο ανταγωνιστή του. Ο ομόσταβλός του, Σέρχιο Πέρες πανηγύρισε στο Μπακού και έχει βοηθήσει με τη σειρά του, ώστε να αποκτήσει η ομάδα του απόσταση 44 βαθμών από τη Μερσέντες στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

Έπρεπε να περάσουν πέντε χρόνια για να βρεθεί ο Χάμιλτον στην ίδια θέση. Ο επτάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε δει το 2016 τον Νίκο Ρόσμπεργκ να τερματίζει πρώτος στο τέλος του πρωταθλήματος. Ήταν η μοναδική απώλεια τίτλου του Βρετανού στην υβριδική εποχή – από το 2014 – της Φόρμουλα 1.

Οι οιωνοί δεν είναι με το μέρος του και ο Χάμιλτον – ανανέωσε με την Μερσέντες μέχρι το 2023 – καλείται να ανατρέψει αυτή τη συνθήκη και να γράψει ιστορία, προσπερνώντας τον θρύλο Μίκαελ Σουμάχερ με οχτώ παγκόσμιους τίτλους.

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024