Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Σοβαρή η κατάσταση του 16χρονου που τραυματίστηκε μετά από βουτιά

Κρήτη: Σοβαρή η κατάσταση του 16χρονου που τραυματίστηκε μετά από βουτιά

To ανήλικο αγόρι βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές - Τραυματίστηκε μετά από βουτιά που έκανε στη θάλασσα στα Φαλάσαρνα Χανίων

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται από το απόγευμα της Κυριακής, ο 16χρονος που τραυματίστηκε μετά από βουτιά που έκανε στη θάλασσα στα Φαλάσαρνα Χανίων.

Το ανήλικο αγόρι που σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, βρισκόταν στην Κρήτη διακοπές, είναι σε σοβαρή κατάσταση έχοντας χτυπήσει τον αυχένα του.

Οι ίδιες πληροφορίες του creatapost αναφέρουν ότι η εικόνα του ήταν λίγο χειρότερη το βράδυ, σε σχέση με την άφιξη του το απόγευμα της Κυριακής στο ΠΑΓΝΗ, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υποβληθεί τελικά σε χειρουργείο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ανήλικος είχε αρχικά μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όμως λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, μετά από πτώση στην παραλία στα Φαλάσαρνα, στα Χανιά που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στον αυχένα.

Η ανακοίνωσή του Λιμενικου:

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κισσάμου, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού ενός 16χρονου ημεδαπού στη θαλάσσια περιοχή “ΦΑΛΑΣΣΑΡΝΑ” Δήμου Κισσάμου ν. Κρήτης, μετά την εκτέλεση βουτιάς εντός της θάλασσας.

Άμεσα στον 16χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και από ιδιώτη ιατρό. Κατόπιν, έχοντας τις αισθήσεις του, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του Κέντρου Υγείας Κισσάμου και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η.), όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Κισσάμου.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024