Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται από το απόγευμα της Κυριακής, ο 16χρονος που τραυματίστηκε μετά από βουτιά που έκανε στη θάλασσα στα Φαλάσαρνα Χανίων.
Το ανήλικο αγόρι που σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, βρισκόταν στην Κρήτη διακοπές, είναι σε σοβαρή κατάσταση έχοντας χτυπήσει τον αυχένα του.
Οι ίδιες πληροφορίες του creatapost αναφέρουν ότι η εικόνα του ήταν λίγο χειρότερη το βράδυ, σε σχέση με την άφιξη του το απόγευμα της Κυριακής στο ΠΑΓΝΗ, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υποβληθεί τελικά σε χειρουργείο.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο ανήλικος είχε αρχικά μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όμως λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, μετά από πτώση στην παραλία στα Φαλάσαρνα, στα Χανιά που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στον αυχένα.
Η ανακοίνωσή του Λιμενικου:
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κισσάμου, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού ενός 16χρονου ημεδαπού στη θαλάσσια περιοχή “ΦΑΛΑΣΣΑΡΝΑ” Δήμου Κισσάμου ν. Κρήτης, μετά την εκτέλεση βουτιάς εντός της θάλασσας.
Άμεσα στον 16χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και από ιδιώτη ιατρό. Κατόπιν, έχοντας τις αισθήσεις του, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του Κέντρου Υγείας Κισσάμου και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η.), όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Κισσάμου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).