Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: «Περίμενε να κοιμηθεί για να τη σκοτώσει» - Οργή από τον πατέρα της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: «Περίμενε να κοιμηθεί για να τη σκοτώσει» – Οργή από τον πατέρα της Καρολάιν

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, μίλησε στο MEGA για τη νέα καθημερινότητα της μικρής Λυδίας και απάντησε στις υπόνοιες που θέλουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες.

Ο πατέρας της Καρολάιν ζητά απόδοση δικαιοσύνης με ισόβια για τον δολοφόνο της κόρης του, ενώ αναφέρεται και στις υπόνοιες ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, υποστηρίζοντας ότι εάν η Καρολάιν το γνώριζε σίγουρα θα το ανέφερε.

«Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν».

«Αυτό που το κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ήταν τόσο δειλός. Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Οι νέες μαρτυρίες που «καίνε» τον πιλότο – Οι VIP συγκάτοικοι στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο ίδιος μιλάει με πολύ γλυκά λόγια για την εγγονή του, Λυδία, και λέει ότι σκοπεύει να την μεγαλώσει ώστε να μοιάζει στην κόρη που έχασε τόσο άδικα στο σπίτι των Γλυκών Νερών.

«Το κορίτσι είναι  καλά και είναι χαρούμενο. Είναι με τη γιαγιά της και είναι χαρούμενη. Όλοι την αγαπούν εδώ. Είναι με την Σούζαν, την κάνει μικρές βόλτες. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να φροντίσω την εγγονή μου και να μεγαλώσει έτσι ώστε να μοιάζει στη μητέρα της».

Ερευνώνται τα οικονομικά του πιλότου

Ένα από τα ζητήματα που έχουν δει τελευταία το φως της δημοσιότητας έχει να κάνει με την οικονομική σχέση που είχε ο καθομολογία δολοφόνος με την οικογένεια του θύματος.

Σύμφωνα με τη Real News, ο 12ος ανακριτής ερευνά οικονομικές διαφορές που ενδεχομένως είχαν μεταξύ τους, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Κάρολαϊν, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις ότι η οικογένεια της έβαζε βαθιά το χέρι στην τσέπη και τους βοηθούσε οικονομικά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, έχει δοθεί εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος για άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών και των δύο, προκειμένου να ερευνηθεί ποια ήταν η οικονομική κατάσταση του καθενός και τι συναλλαγές πραγματοποιούσαν.

Επιπλέον, θα ερευνηθούν οι λεπτομέρειες της αγοράς του οικοπέδου στο Πικέρμι από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που έγινε μόλις πέντε ημέρες πριν από τη δολοφονία της Κάρολαϊν, και μάλιστα με την… ενίσχυση των 20.000 ευρώ που του έδωσε η πεθερά του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, αποκάλυψε ότι έξι μέρες πριν τη δολοφονία της 20χρονης ο συζυγοκτόνος αγόρασε στο όνομά του οικόπεδο στο Πικέρμι και μάλιστα με χρήματα που είχε πάρει από την πεθερά του.

«Η αγορά στοίχισε 55.000 ευρώ: ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε προκαταβολή 3.000 ευρώ και μετέπειτα έφερε τραπεζική επιταγή με το υπόλοιπο των 52.000. Ωστόσο, από αυτά τα 50.000 τα έδωσε η μητέρα της Καρολάιν» υπογράμμισε ο κ. Χαρμάνης.

Παράλληλα, από την κατασκευαστική το συνολικό τίμημα για το χτίσιμο μονοκατοικίας 120 τ.μ. με πισίνα στο συγκεκριμένο οικόπεδο ήταν 190.000 ευρώ. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονταν διάφοροι φόροι, άδεια οικοδόμησης και πληρωμές όλων των φορέων που χρειάζονταν.

Όπως παραδέχτηκε ο 33χρονος πιλότος στην απολογία του, είχε καταθέσει αίτηση για τραπεζικό δάνειο, για το οποίο είχε βγει προέγκριση 160.000 ευρώ στις 14 Απριλίου.

Ωστόσο, απέκρυψε τη συνεισφορά που είχε κάνει η μητέρα της Καρολάιν στην αγορά του οικοπέδου, λέγοντας ότι και οι δύο οικογένειες συνεισέφεραν.

«Ουσιαστικά, κάποια χρήματα που είχα εγώ στην τράπεζα, με τη χρηματική βοήθεια των γονιών μου και των γονιών της Καρολάιν, όλα μαζί θα έμπαιναν σε ένα κοινό, ας πούμε, ταμείο που θα συμπλήρωνε το δάνειο για το σπίτι», είχε πει χαρακτηριστικά.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024