
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ποζάρει με το μαγιό της και «ρίχνει» το Instagram
Η Ντορέτα Παπαδημητρίου συνεχίζει τις διακοπές της απολαμβάνοντας τον ελληνικό ήλιο
Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει να απολαμβάνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, φροντίζοντας να ενημερώνει σχετικά και τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.
Η εντυπωσιακή ηθοποιός και παρουσιάστρια, επέλεξε να πάει για διακοπές μαζί με τις φίλες της Μαρία Σολωμού και Κατερίνα Θεοχάρη στα όμορφα Κουφονήσια.
Τα Instagram προφίλ τους γέμισαν φυσικά με ανέμελα καλοκαιρινά στιγμιότυπα και φωτογραφίες γεμάτες ήλιο.
Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στι Instagram η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ποζάρει με το μαγιό της, αυτή τη φορά από την Πάρο.
«Σαν όαση η σκιά του δέντρου μέσα στη ζέστη» γράφει η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας ης η οποία όπως ήταν αναμενόμενο, μέσα σε λίγη ώρα κέρδισε χιλιάδες likes και σχόλια.
Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:
- Μικρή ποσότητα πετρελαίου σε αντλία ύδρευσης στην Σκύρο-Τι λέει ο Δήμος
- Λίζα Κούντροου: Τόσα χρήματα κερδίζει σήμερα από τα Φιλαράκια
- Super League: O Σότσα σφυρίζει στην Τούμπα, ορίστηκε ξανά ο Μελέρ στη Λεωφόρο
- Γιάννης Κορδάτος: Ο εικονοκλάστης
- «Δεν δηλώνει μεταμέλεια ο 89χρονος» λέει ο δικηγόρος του – Πώς κατάφερε να μείνει ασύλληπτος επί 6 ώρες
- Περιφερειάρχης ζητάει να ενισχυθούν τα περιφερειακά επιχειρησιακά προγράμματα


