Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εργάνη: Ανοίγει την Τρίτη η πλατφόρμα για εργαζομένους - Ποιους κλάδους αφορά

Εργάνη: Ανοίγει την Τρίτη η πλατφόρμα για εργαζομένους – Ποιους κλάδους αφορά

Από την Τρίτη 6 Ιουλίου έως την Παρασκευή 16 Ιουλίου θα μπορεί να γίνεται μονομερής υποβολή δηλώσεων εργαζομένων.

Από αύριο Τρίτη 6 Ιουλίου και έως την Παρασκευή 16 Ιουλίου, ανοίγει το Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ για υποβολή μονομερών δηλώσεων εργαζομένων ως εξής:

Πρώτον, για εργαζόμενους με δικαίωμα επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις – εργοδότες κύριων ή μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων ή οδηγοί τουριστικών λεωφορείων, για τη χορήγηση αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τον Ιούνιο 2021.

Δεύτερον, καλλιτέχνες-επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού, που έχουν εγγραφεί έως και την 10/1/2021 στην ειδική πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ και είναι δικαιούχοι της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σύμφωνα με τη σχετική κοινή υπουργική απόφαση (ΦΕΚ Β’ 2883), μπορούν να προβούν σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις για τον Μάιο 2021.

Παράλληλα, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα (6-16 Ιουλίου 2021) δίνεται εκ νέου η δυνατότητα σε καλλιτέχνες, που είναι εγγεγραμμένοι έως και την 10/1/2021 στην προαναφερθείσα πλατφόρμα, να προβούν σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις και για τους μήνες Ιανουάριο έως και Απρίλιο 2021.

Τρίτον, δίνεται η δυνατότητα υποβολής μονομερών υπεύθυνων δηλώσεων σε ξεναγούς και τουριστικούς συνοδούς, για τη λήψη αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο 2021 σύμφωνα με την σχετική κοινή υπουργική απόφαση (ΦΕΚ Β’ 2883). Οι δικαιούχοι υποβάλλουν μονομερή υπεύθυνη δήλωση, ανά μήνα, στην πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ, χωρίς να απαιτείται δήλωση εργοδότη.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024