Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW T-Roc & T-Roc R-Line: Αέρας ανανέωσης

VW T-Roc & T-Roc R-Line: Αέρας ανανέωσης

To γερμανικό SUV εντοπίστηκε σε δοκιμές εξέλιξης σε δύο εκδόσεις του, αποτυπώνοντας ορισμένες από τις αλλαγές που έχει δρομολογήσει η VW για το άμεσο μέλλον του.

Φωτογραφίες: Automedia

Με δεδομένο ότι έχουν συμπληρωθεί περίπου τέσσερα χρόνια από την πρώτη εμφάνισή του, το T-Roc ετοιμάζεται πλέον να υποδεχτεί μια σειρά αναβαθμίσεων που θα ανανεώσουν την «θητεία» του και θα το εναρμονίσουν αισθητικά και τεχνολογικά με τα νεότερα προϊόντα της γερμανικής φίρμας.

Βάσει των λήψεων του φωτογραφικού φακού που εντόπισε για πρώτη φορά την ανανεωμένη εκδοχή του SUV στην «απλή» και στην πιο σπορ προδιαγραφών R-Line έκδοση να πραγματοποιούν δοκιμές εξέλιξης κοντά στην έδρα της γερμανικής φίρμας στο Wolfsburg, η VW ακολουθεί την συνήθη εξελικτική λογική της σε ό,τι αφορά τη σχεδίαση.

Έτσι, η «απλή» έκδοση του T-Roc δείχνει να επωφελείται από ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα με ενσωματωμένα LED ημέρας αλλά και μια νέα μικρότερη γρίλια με ένα μόνο οριζόντιο στοιχείο αλλά και περισσότερο χρώμιο. Την εικόνα της ανασχεδιασμένης όψης του T-Roc συμπληρώνουν οι πιο ψηλά τοποθετημένες χαρακτηριστικές ρομβοειδής λεπτομέρειες.

Στο πίσω τμήμα ξεχωρίζουν τα ανασχεδιασμένα φώτα και προφυλακτήρας που μεταβάλλουν ελαφρώς την αισθητική τους.

T-Roc R-Line

Στην περίπτωση της έκδοσης R-Line, πλην των παραπάνω αλλαγών, η VW δείχνει να έχει ακολουθήσει μια πιο επιθετική λογική τόσο στην όψη όσο και στον πίσω τμήμα όπως είναι προφανές από την σχεδίαση των προφυλακτήρων και των εισαγωγών αέρα που μιμούνται αυτούς της έκδοσης R.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν στοιχεία για τις αλλαγές που θα συντελεστούν στην αθέατη πλευρά του, ωστόσο θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι θα υπάρξουν, εστιάζοντας στον εξορθολογισμό της γκάμας κινητήρων του. Στο πλαίσιο των σχεδίων εξηλεκτρισμού της γκάμας της VW, δεν αποκλείεται να υπάρξει και η έκπληξη ήπιας υβριδικής ή και plug-in υβριδικής έκδοσης, αν και η δεύτερη έχει περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστεί στην επόμενη γενιά του μοντέλου.

T-Roc R-Line

Εξάλλου, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η γερμανική φίρμα το T-Roc μαζί με τα Golf, Tiguan και Passat θα είναι δεδομένα τα μοντέλα που θα εξακολουθήσουν, με τις νέες γενιές τους, και με κινητήρες εσωτερικής καύσης, να υφίστανται στην γκάμα της VW για πολλά χρόνια ακόμα, με δεδομένη τη δημοτικότητά τους.

Επιστρέφοντας στην ανανεωμένη εκδοχή του T-Roc, αυτή θα πρέπει να αναμένεται εντός του 2022 και εκτός των παραπάνω αναμένεται να υιοθετήσει σημαντικές βελτιώσεις στο μέτωπο της ψηφιακής τεχνολογίας η οποία θα ακολουθήσει τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν συντελεστεί στον όμιλο VW.

T-Roc R-Line

Αυτές οι βελτιώσεις αναμένεται να μεταφραστούν στη δυνατότητα επιλογής νέου, μεγάλου  ψηφιακού πίνακα οργάνων που θα συνδυαστεί με ένα εξίσου νέου σύστημα infotainment που θα ενσωματώνει πλείστες εφαρμογές συνδεσιμότητας. Παράλληλα, σημαντικός προδιαγράφεται και ο εμπλουτισμός των συστημάτων άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης με νέα συστήματα που θα εξασφαλίζουν αυξημένες δυνατότητες σε ό,τι αφορά τον τομέα της ημιαυτόνομης οδήγησης.

Sports in

LIVE: Μπάγερν – Άρσεναλ

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν - Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024