Στον Γιάννη Αντετοκούνμπο αφιέρωσε την πρόκριση των Μιλγουόκι Μπακς στους τελικούς του ΝΒΑ, ο Πατ Κόνατον. Τα Ελάφια επικράτησαν των Χοκς στην Ατλάντα, πέτυχαν το 4-2 και τερμάτισαν πρώτοι στην Ανατολή.
«Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που κάναμε τα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν να παίξουμε γι’ αυτόν», δήλωσε ο Πατ Κόνατον για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αμέσως μετά τη νίκη των Μπακς στην Ατλάντα.
«Για όλα που δίνει, το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα. Κρατώντας εμείς όρθιο το φρούριο ενώ παλεύει με τραυματισμό δείχνει ότι έχουμε μια αληθινή ομάδα», συνέχισε ο Κόνατον αναφερόμενος στον Greek Freak.
Οι τελικοί του ΝΒΑ θα αρχίσουν την Τετάρτη και οι Μιλγουόκι Μπακς θα αντιμετωπίσουν τους Φοίνιξ Σανς, οι οποίοι αναδείχτηκαν πρωταθλητές στη Δύση
Ο Τεό Μαλεντόν τόνισε μετά την πρόκριση επί της Βαλένθια ότι τα προβλήματα τραυματισμών θα πρέπει να αποτελέσουν έξτρα κίνητρο για τη Ρεάλ στον μεγάλο τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.
Στον τελικό της Euroleague ο Σέρχιο Γιουλ αναμένεται να φτάσει σε συμμετοχές Final Four τον Κώστα Σλούκα, ενώ ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα κοουτσάρει για πρώτη φορά σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση της Ρεάλ επί της Βαλένθια, ξεκαθάρισε πως ο Γκαρούμπα τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από τον τελικό με τον Ολυμπιακό.