Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός-TikTok: Εκατομμύρια προβολές σε βίντεο που δείχνει πώς να βγάζεις θετικό αποτέλεσμα στο self test

Κοροναϊός-TikTok: Εκατομμύρια προβολές σε βίντεο που δείχνει πώς να βγάζεις θετικό αποτέλεσμα στο self test

Viral έγινε βίντεο στο TikTok, που δείχνει πώς να βγάζεις θετικό το αποτέλεσμα ενός self test για τον κοροναϊό. Έφηβοι από τη Βρετανία οι... «δράστες»

Νεαροί μαθητές στη Βρετανία σκέφτηκαν τρόπους για να επηρεάζουν την εγκυρότητα του self test για τον κοροναϊό, προκειμένου να αποφύγουν το σχολείο!

Βίντεο που έγινε viral, δείχνει τους νέους να εφαρμόζουν καθημερινής χρήσης προϊόντα, όπως Coca-Cola, αντισηπτικό χεριών και φράουλες, πάνω στο self test.

Το βίντεο ανέβηκε και κοινοποιήθηκε μαζί με το hashtag #fakecovidtest και έχει φθάσει πάνω από 6.5 εκατομμύρια προβολές, ενώ ο πλέον ανενεργός λογαριασμός με το όνομα @fakecovidtests έφθασε πάνω από 20.000 ακολούθους.

Το βίντεο έγινε viral σε χρόνο-ρεκόρ, ενώ περίπου 400.000 παιδιά και νέοι στη Βρετανία έλλειψαν από το σχολείο για λόγους που σχετίζονται με τον κοροναϊό την τελευταία εβδομάδα.

 Σύμφωνα με τον Independent, εκπρόσωπος της εφαρμογής TikTok, ανέφερε: «Κάνουμε ξεκάθαρο πως αφαιρούμε περιεχόμενο το οποίο περιλαμβάνει παραπλανητική πληροφόρηση που μπορεί να προκαλέσει κακό, συμπεριλαμβανομένης παραπληροφόρησης για ζητήματα υγείας που σχετίζονται με τον κοροναϊό».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024