Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος: Την Δευτέρα (5/7) η παρουσίαση του Λόπεθ

Ατρόμητος: Την Δευτέρα (5/7) η παρουσίαση του Λόπεθ

Την Δευτέρα (5/7) στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Ισπανού προπονητή και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου.

Με όνειρα και υψηλές φιλοδοξίες ξεκινάει τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος.

Η ομάδα του Περιστερίου έχοντας τον Ανχελ Λόπεθ στον πάγκο της, θέλει να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις και να διεκδικήσει με αξιώσεις την παρουσία της στα πλέι οφ. Ο Ισπανός προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου με στόχο να φτιάξει μια δυνατή ομάδα, που θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι στους Big-5.

Την Δευτέρα (5/7) στις 17:00 στο «Θέατρο Πολιτών» οι άνθρωποι του Περιστερίου θα παρουσιάσουν στους εκπροσώπους του Τύπου τον Ισπανό προπονητή, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ατρόμητου αναφέρει:

Σε ρυθμούς προετοιμασίας εν όψει της σεζόν 2021/22 κινείται ήδη ο Ατρόμητος, καθώς εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των προπονήσεων.

Από την Πέμπτη 1 Ιουλίου έχουν αρχίσει οι ιατρικές και ισοκινητικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών μας, που έχουν χωριστεί σε γκρουπ για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, ενώ από σήμερα έχει αρχίσει ο εργομετρικός έλεγχος, κάτι που θα συνεχιστεί κι αύριο, Κυριακή 4 Ιουλίου.

Σημειώνεται πως τηρώντας απαρέγκλιτα το πρωτόκολλο κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, πριν από τις ιατρικές εξετάσεις όλα τα μέλη υποβλήθησαν σε Rapid Test και σήμερα, Σάββατο 3 Ιουλίου, πριν από τις εργομετρικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν και μοριακά τεστ.

Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο «Θέατρο Πολιτών» η παρουσίαση του νέου μας προπονητή, Άνχελ Λόπεθ, στους εκπροσώπους του Τύπου και κατόπιν θα ακολουθήσει ο Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, με τους δημοσιογράφους να έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό.

* Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι του Τύπου να δώσουν το «παρών» στις 16:15 για τη διενέργεια self-test.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024