
Νίκος Μουτσινάς: Αλλάζει ώρα η εκπομπή του;
Η τηλεοπτική χρονιά του Νίκου Μουτσινά είχε κάποιες δυσκολίες, αλλά γενικώς πήγε αρκετά καλά με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης
Σκέψεις επικρατούν για τη μετακίνηση του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι» σε άλλη ζώνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Έλα Χαμογέλα», επικρατέστερο σενάριο είναι να μετακινηθεί ο γνωστός παρουσιαστής στη ζώνη 16:00 – 18:00.
Η τηλεοπτική χρονιά του Νίκου Μουτσινά είχε κάποιες δυσκολίες, αλλά γενικώς πήγε αρκετά καλά με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το γεγονός ότι κάποιες ημέρες υπήρχε έντονη επικαιρότητα ή είχε ψηλότερα ποσοστά το Ρουκ Ζουκ που είναι απέναντί του στην ψυχαγωγική ζώνη και απευθύνεται σε παρόμοιο κοινό προκαλώντας πίεση στο «Καλό Μεσημεράκι», οδηγεί σε σκέψεις μετακίνησης του παρουσιαστή στη ζώνη 16:00 – 18:00.
Κι ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου αναμένεται να μείνει αμετακίνητη, πιθανότερο σενάριο είναι αυτό της μετακίνησης του Νίκου Μουτσινά, από τις 15:00 που έβγαινε μέχρι σήμερα, να βγαίνει πλέον στις τέσσερις το απόγευμα. Σύμφωνα πάντα με όσα μετέδωσε το «Έλα Χαμογέλα», τόσο ο ίδιος ο παρουσιαστής, του οποίου η εκπομπή έριξε αυλαία για το καλοκαίρι, όσο και ο ΣΚΑΙ το επιθυμούν.
Όπως όλα δείχνουν θα δούμε μια νέα εκδοχή της εκπομπής, η οποία θα είναι ενισχυμένη με περισσότερους χώρους και αλλαγή του περιεχομένου.
- Ωραιόκαστρο: Αστυνομικοί έσωσαν δύο σκυλιά από το σπίτι της οικογενειακής τραγωδίας στη Λητή
- Μπήκε στην 8άδα ο Τζόκοβιτς – Ρεκόρ νικών στο Γουίμπλεντον από τον Σέρβο (vid)
- Τα κρίσιμα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς στη Φιλοθέη: Πώς οι φλόγες κύκλωσαν τη βιομηχανική ζώνη [βίντεο]
- Οδύσσεια: Πρωτοφανές ψηφιακό μποϊκοτάζ με 350.000 dislikes για το cast που «πρόδωσε τον Όμηρο και την Ελλάδα»
- Ο Βοζίνια, το σενάριο για την Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι και οι ομάδες της Βραζιλίας
- Formula 1: Πήρε τη νίκη στο Σίλβερστοουν ο Λεκλέρκ (pics)



