Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Απασφάλισε» ο Πασχάλης – «Αυτό είναι τερατούργημα των κίτρινων δημοσιογράφων»

«Απασφάλισε» ο Πασχάλης – «Αυτό είναι τερατούργημα των κίτρινων δημοσιογράφων»

«Η οικογένεια μου συνεχίζει να είναι όπως ήταν και αυτό είναι και το χαρακτηριστικό μας και το καμάρι μας. Φυσικά αυτή η ιστορία άφησε πίκρες, πόνο, αδικία τεράστια προς την οικογένεια μας. Όταν υπάρχει όμως αγάπη όλα ξεπερνιούνται»

Ο Πασχάλης παραχώρησε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Σου Κου Family». Ο δημοφιλής ερμηνευτής δε δίστασε, μάλιστα, να αναφερθεί με λόγο αιχμηρό στη στιγμή που απασχόλησε την επικαιρότητα με την προσωπική του ζωή.

«Τερατούργημα των κίτρινων δημοσιογράφων της εποχής»

Πιο συγκεκριμένα, στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ το Σάββατο, ο Πασχάλης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «όλο αυτό είναι ένα δημιούργημα και τερατούργημα, κατά τη γνώμη μου, θα έλεγα των κίτρινων λεγόμενων δημοσιογράφων της εποχής εκείνης. Γιατί εγώ δεν είπα ότι το παιδί είναι στιγμιαίο λάθος. Εγώ είπα ότι αυτό που έκανα, αυτή η απιστία που έκανα, ήταν ένα στιγμιαίο μου λάθος».

«Δεν το κατάλαβε όμως κανένας! Από την στιγμή που βαπτίζεις όλη την ιστορία ως στιγμιαίο λάθος, δεν το κατάλαβες. Αντίθετα το χρησιμοποίησε και το χρησιμοποίησε προσβλητικά» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο τραγουδιστής στο Σου Κου Family. «Από κει και πέρα όποια υποχρέωση μου επέβαλε το δικαστήριο, εγώ είμαι εντάξει σε αυτήν».

«Η οικογένεια μου συνεχίζει να είναι όπως ήταν και αυτό είναι και το χαρακτηριστικό μας και το καμάρι μας. Φυσικά αυτή η ιστορία άφησε πίκρες, πόνο, αδικία τεράστια προς την οικογένεια μας. Όταν υπάρχει όμως αγάπη όλα ξεπερνιούνται» συμπλήρωσε ο Πασχάλης

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024