Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν θα το πιστεύετε: Παίκτης του Masterchef σε ταινία πορνό του Σειρηνάκη

Δεν θα το πιστεύετε: Παίκτης του Masterchef σε ταινία πορνό του Σειρηνάκη

Και όμως ο Διονύσης Πρώιος, πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής θα γίνει πρωταγωνιστής των ταινιών του Σειρηνάκη

Μπορεί το Master Chef να βγάζει καλούς μάγειρες ωστόσο κάποιοι από αυτούς φαίνεται να κάνουν λαμπρό ξεκίνημα και στη Σειρήνα.  Η αλήθεια είναι πως τελευταία φορά που μας απασχόλησαν  οι ταινίες του Σειρηνάκη ήταν τότε με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Τώρα όμως ο Σειρηνάκης συμφώνησε με τον Διονύση Πρώιο για μία ταινία.

Ειδικότερα, ο Διονύσης Πρωίος του «MasterChef» ετοιμάζεται να γίνει ο νέος πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών της Sirina, και πλέον όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του στη ροζ βιομηχανία!

Οπως είχε γίνει γνωστό, ο 56χρονος σεφ με την μποέμικη ζωή είχε συμφωνήσει με τον Ελληνα παραγωγό ερωτικών ταινιών να είναι πρωταγωνιστής σε spicy σίριαλ, που θα ανεβαίνει κάθε εβδομάδα στη διαδικτυακή πλατφόρμα της Sirina, το Sirinaclub.com, αλλά και στο κανάλι της Sirina.

Το όνομα της ταινίας

Μπορεί να μην κέρδισε το reality μαγειρικής, όμως ήταν αποφασισμένος να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας (αντί αδράς αμοιβής) στα πλατό της Sirina!

Οπως και έγινε, με τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου του «Dionisis Diary» να γίνονται με μεγάλη επιτυχία, και σήμερα ο Πρωίος να κάνει την πρεμιέρα του στην πλατφόρμα! Οπως μπορείτε να δείτε και στις backstage φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα, ο σεφ που λατρεύει την… πικάντικη κουζίνα μεταμορφώθηκε σε πορνοστάρ, έχοντας όχι μία, αλλά τρεις συμπρωταγωνίστριες, δίνοντας ρεσιτάλ όχι μόνο στο μαγείρεμα, αλλά και στο σεξ!

Ο ίδιος μπήκε με το ιδιαίτερο στιλ που τον χαρακτηρίζει στο πλατό, το οποίο έχει μεταμορφωθεί σε κουζίνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων, και, αφού έδωσε τα υλικά της συνταγής του για τον «καμένο αστακό», έπιασε την κουτάλα και μαγείρεψε μπροστά στις κάμερες, έχοντας για βοηθούς τρεις σέξι υπάρξεις που, κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, ήταν ελαφρά ντυμένες.

Το σενάριο της ταινίας

Σύμφωνα με το σενάριο, την ώρα που ο Πρωίος δίνει τα υλικά και φαίνεται στην οθόνη η κάρτα της συνταγής του, ξαφνικά κόβεται το ρεύμα και, όταν επανέρχεται, ο Διονύσης, αντί να μαγειρεύει, απολαμβάνει τον… πεοθηλασμό από μια εκ των βοηθών του!

Ο mastersex του Σειρηνάκη, παραδομένος στην ηδονή, αφήνει στην άκρη τις κουτάλες και επιδίδεται σε αχαλίνωτο σεξ με μια βοηθό του! Οπως είναι αναμενόμενο, αυτό που θα παρακολουθήσουν οι… θεατές από την πλατφόρμα της Sirina δεν θα έχει προηγούμενο, ενώ, όπως εξηγεί στην «Espresso» ο Δημήτρης Σειρηνάκης, έχουν γυριστεί και τα επόμενα επεισόδια του «Dionisis Diary», τα οποία θα προβληθούν τις επόμενες εβδομάδες! Αυτό, δε, που συζητούσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στα γυρίσματα ήταν το πόσο γενναιόδωρη ήταν η φύση απέναντι στον Διονύση.

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024