Κρήτη: «Ψάρευε» θύματα ως νύφη ή οικιακή βοηθός – Απέσπασε 3.600 ευρώ
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.
Είτε ως υποψήφια νύφη, είτε ως οικιακή βοηθός, απατεώνισσα κατάφερε να αποσπάσει πάνω από 3.600 ευρώ από τα θύματά της.
Ο λόγος για μια ημεδαπή, η οποία είχε «χτυπήσει» 3 φορές εξαπατώντας τα θύματά της τον Ιανουάριο, ωστόσο η υπόθεση εξιχνιάστηκε τώρα από την Αστυνομία.
Στην μία περίπτωση στο δήμο Αρχανών – Αστερουσίων κατάφερε να εξαπατήσει ηλικιωμένο που μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ζητούσε οικιακή βοηθό.
Η γυναίκα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ηλικιωμένο και παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, κατάφερε να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ.
Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, η ίδια, βρίσκεται «πίσω» από δύο ακόμα περιπτώσεις απάτης: στη μια άνδρας ζητούσε σύντροφο και στην άλλη οικιακή βοηθό, αποσπώντας συνολικά 2.000 ακόμα ευρώ από τα θύματά της.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.
- Τέλος για το μίνι σερί των Μπακς, έχασαν από τους Μάτζικ (118-99)
- Λαβρόφ: Ο Τραμπ έβαλε την Ουκρανία και την Ευρώπη στη θέση τους – Μένει ακόμα πολύς δρόμος για επίτευξη συμφωνίας
- Καρχιμάκης: Αυτοψία στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών – «Η τηλεδιοίκηση λειτουργεί μόνο μέχρι το Λιανοκλάδι»
- Δημόσιο χρέος: Μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί;
- «Αν δεν έγραφα για αυτόν, φοβάμαι ότι θα γινόμουν σαν αυτόν» – Ο σεναριογράφος του Taxi Driver πενήντα χρόνια μετά
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (10/2): «Δράση» με σημαντικά ματς στην Premier League


