Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσάβι: Θα πόνταρα πως ο Μέσι θα μείνει στην Μπαρτσελόνα

Τσάβι: Θα πόνταρα πως ο Μέσι θα μείνει στην Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι Ερνάντες πιστεύει πως ο Λιονέλ Μέσι θα παραμείνει παίκτης της Μπαρτσελόνα

Μπορεί ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, να έχει μείνει ελεύθερος, καθώς δεν έχει υπογράψει ακόμα την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Μπλαουγκράνα, όμως ο Τσάβι Ερνάντες θεωρεί ότι θα μείνει στη Βαρκελώνη.

Ο άλλοτε παίκτης των Καταλανών τόνισε πως θα πόνταρε στην παραμονή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα, ενώ έβαλε τέλος στις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ισπανικής ομάδας.

«Πρέπει να περιμένουμε. Φαντάζομαι ότι μιλάει με το σύλλογο και με τον πρόεδρο. Εύχομαι στον Λέο τα καλύτερα. Τόσο ως φίλος του όσο και ως φίλαθλος, εύχομαι να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα και ελπίζω ότι σύντομα θα ανακοινωθεί.

Αν έπρεπε να στοιχηματίσω, θα έλεγα ότι θα συνεχίσει, όμως στο ποδόσφαιρο πολλά έχουμε δει. Όμως, πιστεύω ότι θα παραμείνει. Ο Λέο χρειάζεται την Μπαρτσελόνα και η Μπαρτσελόνα χρειάζεται τον Λέο. Είναι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα, είναι εδώ όλη του τη ζωή. Θα πόνταρα στην ανανέωσή του» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Καταλανών:

«Κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μου. Βέβαια, έχω μια πολύ καλή σχέση με τον Ζοάν Λαπόρτα και με πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τίποτα περισσότερο όμως. Έχω συμβόλαιο με την Αλ Σαντ, ανανέωσα για δυο χρόνια και χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτήν τη χώρα.

Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα με την Μπαρτσελόνα. Έχω μια φιλία με τον Λαπόρτα, διατηρούμε επαφή και μιλάμε, όχι όμως για να αναλάβω την Μπαρτσελόνα. Καλή σχέση, φιλία, αλλά τίποτα παραπάνω».

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024