Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Παππάς: Η σύλληψή του καθυστέρησε εννέα μήνες σχολιάζουν τα κόμματα

Χρήστος Παππάς: Η σύλληψή του καθυστέρησε εννέα μήνες σχολιάζουν τα κόμματα

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ασκούν κριτική στην κυβέρνηση και της καταλογίζουν θράσος επειδή πανηγυρίζει για να κρύψει τις ευθύνες της που επί εννέα μήνες διέφευγε της σύλληψης ο Χρ. Παππάς. Παράλληλα τονίζουν ότι δεν χρειάζεται κανένας εφυσηχασμός των δημοκρατικών πολιτών για την οριστική ήττα των ιδεών του φασισμού

Στην κατά ένα εννιάμηνο καθυστέρηση της σύλληψης του χρυσαυγίτη Χρήστου Παππά εστιάζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης και αφενός ασκούν κριτική στην κυβέρνηση ότι κακώς πανηγυρίζει, αφετέρου επισημαίνουν ότι η σύλληψή του δεν πρέπει να οδηγεί σε εφυσηχασμό τους δημοκρατικούς πολίτες.

«Η σύλληψη του νεοναζί Χρήστου Παππά αποτελεί μια καλή είδηση για κάθε δημοκρατικό πολίτη», τονίζει σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, προσθέτοντας ωστόσο ότι «θέλει θράσος να πανηγυρίζουν για τη σύλληψη του καταδικασμένου χρυσαυγίτη, αυτοί που τον έχασαν μέσα από τα χέρια τους».

«Θέλει θράσος να χαρακτηρίζεται επιτυχία ότι χρειάστηκε να περάσουν 9 μήνες, για να τον συλλάβουν τελικά πέντε λεπτά από τη ΓΑΔΑ σε σπίτι γνωστού στελέχους της Χρυσής Αυγής», υπογραμμίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Οι ευθύνες συνεχίζουν να βαραίνουν όσους επέτρεψαν το φιάσκο της διαφυγής του», καταλήγει.

«Η σύλληψη του Χρήστου Παππα έρχεται με μεγάλη καθυστέρηση και μετά από ενα φιάσκο πολλών μηνών. Έστω και τώρα, απόκαθίσταται η τάξη και οδηγείται στη φυλακή και ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Η καθυστερημένη, με ευθύνη της κυβέρνησης, για εννιά μήνες σύλληψη του καταδικασμένου ναζιστή εγκληματία Χρ. Παππά, δεν προσφέρεται ούτε για πανηγυρισμούς ούτε για εφησυχασμό, γιατί τα απομεινάρια της Χρυσής Αυγής και τα άλλα φασιστοειδή, με όποιο πρόσωπο κι αν εμφανίζονται, παραμένουν στην υπηρεσία του εκμεταλλευτικού συστήματος για όποτε τους χρειαστεί.

»Τους ναζιστές εγκληματίες και τις παραφυάδες τους μπορούν να τους απομονώσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και οι νέοι, με την οργανωμένη πάλη τους κι όχι όσοι τους εξέθρεψαν και για χρόνια τους ανέχτηκαν».

«Μετά από 8 μήνες που στο στόχαστρο έβαζε αθώους πολίτες, η Αστυνομία του κ. Χρυσοχοϊδη έφτασε και στον Υπαρχηγό της «Χρυσής Αυγής». Οι δημοκράτες δεν εφησυχάζουμε: πρέπει να συνεχίσουμε να αντιπαλεύουμε τις δηλητηριώδεις «ιδέες» τους στην κοινωνία» ήταν το σχόλιο του ΜέΡΑ25.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024