Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, στο διαμέρισμα ανάμεσα σε άλλα ευρήματα εντοπίστηκαν και κάποια σημειώματα, για τα οποία η κατηγορούμενη για υπόθαλψη εγκληματία δήλωσε άγνοια

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τα σημειώματα τα οποία εντοπίστηκαν στο σπίτι της 52χρονης Ουκρανής, όπου κρυβόταν ο Χρήστος Παππάς.

Τα νέα στοιχεία αποκαλύφθηκαν στο αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο. Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, στο διαμέρισμα ανάμεσα σε άλλα ευρήματα εντοπίστηκαν και κάποια σημειώματα, για τα οποία η κατηγορούμενη για υπόθαλψη εγκληματία δήλωσε άγνοια.

Αυτά έγραφαν:

«ΔΧΠ σ´αγαπάω»

«Σ’αγαπάω, αδέκαστος»

«Σ’αγαπάω, πατήρ»

«Δάσκαλος»

Υπενθυμίζεται ότι ο συνήγορός του Περικλής Σταυριανάκης, δήλωσε το πρωί ότι το μόνο που τον ρώτησε ο Χρήστος Παππάς είναι εάν είχε λάβει μια επιστολή που του είχε στείλει.

«Μου είχε στείλει μαθαίνω ένα γράμμα, αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα. Δεν ξέρω ακόμη κάτι παραπάνω. Νομίζω πως βρισκόταν στην Αθήνα» είπε συγκεκριμένα ο δικηγόρος του καταδικασμένου χρυσαυγίτη.

Δεν αποκλείεται λοιπόν αυτός να ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο Χρήστος Παππάς προσπαθούσε να επικοινωνήσει με όσους ήθελε όσο βρισκόταν στο κρησφύγετό του στην περιοχή του Ζωγράφου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr