Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά: Ερωτήματα για τον θάνατο της 29χρονης Γαλλίδας - Ήταν ανάσκελα, χωρίς χτυπήματα

Χανιά: Ερωτήματα για τον θάνατο της 29χρονης Γαλλίδας – Ήταν ανάσκελα, χωρίς χτυπήματα

H νεαρή γυναίκα βρέθηκε πεσμένη ανάσκελα, ενώ από την πρώτη εικόνα δεν φαίνεται να είχε χτυπήματα, ωστόσο «φως» στις ακριβείς συνθήκες θανάτου της αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας στα Χανιά, η οποία βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης νεκρή, 5 χιλιόμετρα από το Ελαφονήσι. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης για τη μεταφορά της σορού της άτυχης 29χρονης Γαλλίδας.

Φωτό από creta24.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η νεαρή γυναίκα βρέθηκε πεσμένη ανάσκελα, ενώ από την πρώτη εικόνα δεν φαίνεται να είχε χτυπήματα, ωστόσο «φως» στις ακριβείς συνθήκες θανάτου της αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση. Αξίζει να σημειωθεί πως το σημείο που βρέθηκε νεκρή, δεν ήταν σε χαράδρα, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες και επομένως δεν ήταν τόσο δυσπρόσιτο.

Δείτε το βίντεο τη στιγμή που οι άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης, μεταφέρουν τη σορό της 29χρονης Γαλλίδας

Το μοιραίο λάθος

Σύμφωνα με όσα είπε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, η νεαρή κοπέλα έφτασε το πρωί της Πέμπτης στην παραλία του Κριού, όπου στάθμευσε το όχημά της και μέσω ενός μονοπατιού κατευθύνθηκε προς το Ελαφονήσι.

Εκεί ήταν και τα τελευταία σημάδια ζωής, καθώς επικοινώνησε με τη μητέρα της, ενώ στη συνέχεια πήρε το δρόμο της επιστροφής.

Δυστυχώς, όμως, σε μια διασταύρωση του μονοπατιού φέρεται να πήρε τη λάθος κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να χάσει τον προσανατολισμό της, να οδηγηθεί σε άλλο σημείο και εν τέλει να πέσει σε ένα δύσβατο σημείο.

Σύμφωνα πάντα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι Αρχές δεν εκτιμούν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο τις τελικές απαντήσεις θα τις δώσει ο ιατροδικαστής που θα εξετάσει το σώμα της άτυχης κοπέλας.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 29χρονη Γαλλίδα ήρθε μόνη της για διακοπές στην Κρήτη πριν από μια εβδομάδα, ενώ ήταν και περιπατήτρια.

Υποτίθεται πως η νεαρή θα αναχωρούσε από την Κρήτη για τη Γαλλία στις 28 Ιουνίου, όμως αυτό δεν έγινε με την αγωνία των δικών της στην πατρίδα της να βρίσκεται στο «κόκκινο».

Ακόμη, είχε κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Παλαιόχωρας στο οποίο δεν πήγε ποτέ, ακόμη μια ένδειξη που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία στις αρχές.

Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στον Κριό, όπου το άφησε και συνέχισε με τα πόδια προς το Ελαφονήσι, όπου τελικά και η ίδια άφησε την τελευταία της πνοή.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024