Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σουρλής: «Ευκαιρία ζωής - Να μείνω στον Ολυμπιακό»

Σουρλής: «Ευκαιρία ζωής – Να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ο νεαρός μέσος μίλησε για τις ευκαιρίες που του δίνει ο Πέδρο Μαρτίνς και τόνισε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να κερδίσει μια θέση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Ο Σουρλής πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά που δίνει ο Ολυμπιακός στην Αυστρία και αναμφίβολα είναι μια από τις αποκαλύψεις της φετινής προετοιμασίας.

Ο νεαρός μέσος πήρε χρόνο συμμετοχής και στο αποψινό φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ των Πειραιωτών και μετά το τέλος της προετοιμασίας.

«Είναι ευκαιρία ζωής, δίνω το 100% στους αγώνες και στις προπονήσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σουρλής, ο οποίος στο δεύτερο φιλικό των πρωταθλητών Ελλάδας με την Κράσνονταρ είχε πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς βιώνει την προετοιμασία τόνισε: «Όταν βρίσκεσαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και με τόσους μεγάλους παίκτες, είναι ευκαιρία ζωής. Εγώ δίνω το 100% στους αγώνες και στις προπονήσεις».

Για τους στόχους του δήλωσε: «Στόχος μου είναι να μείνω, να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο και θέλω να βελτιώσω τις τοποθετήσεις μου στο γήπεδο».

Για τη νέα φανέλα: «Είναι τέλεια».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024