Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διακοπή στο παιχνίδι Σάκκαρη - Ρότζερς (0-1 σετ)

Διακοπή στο παιχνίδι Σάκκαρη – Ρότζερς (0-1 σετ)

Γιατί διεκόπη το παιχνίδι της Ελληνίδας πρωταθλήτριας με την Σέλμπι Ρότζερς για τον δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον.

Ξεκίνησε Τετάρτη, αλλά θα τελειώσει Πέμπτη η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Σέλμπι Ρότζερς, για τον δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον.

Ο αγώνας της Ελληνίδας πρωταθλήτριας με την Αμερικανίδα άρχισε αργά το βράδυ της Τετάρτης, αλλά διεκόπη λόγω σκότους μετά το τέλος του πρώτου σετ, το οποίο κατέληξε στην Ρότζερς με 7-5 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Μια διακοπή, που ευνοεί την Μαρία Σάκκαρη, που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο πρώτο σετ, κυρίως στο σερβίς. Η 25χρονη είχε χαμηλά ποσοστά στο σερβίς, με αποτέλεσμα να δεχθεί τρία μπρέικ στο πρώτο σετ και να το χάσει με 7-5. Η Ελληνίδα τενίστρια δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, με την Αμερικανίδα να της «σπάει» το σερβίς στο τρίτο γκέιμ.

Στο έκτο γκέιμ η Σάκκαρη πήρε πίσω το μπρέικ και ισοφάρισε σε 3-3, αλλά η Αμερικανίδα στο 9ο γκέιμ πέτυχε νέο μπρέικ και βρέθηκε στο 5-4. Η συμπατριώτισσά μας όμως δεν τα παράτησε.

Πίεσε και στο αμέσως επόμενο απάντησε με το ίδιο νόμισμα για το 5-5. Για μια ακόμα φορά όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το σερβίς της, με την Σέλμπι να κάνει νέο μπρέικ για το 6-5, ενώ λίγο αργότερα η Αμερικανίδα σέρβιρε σωστά και έφτασε στο 7-5 και στο 1-0.

Οι δύο τενίστριες θα λύσουν τις διαφορές τους την Πέμπτη, με την Μαρία Σάκκαρη πλέον να ψάχνει μια μεγάλη ανατροπή, προκειμένου να περάσει στον τρίτο γύρο.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024