Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: «Πολύ καλός ο Τσούμιτς, βγάλαμε αντίδραση»

Μαρτίνς: «Πολύ καλός ο Τσούμιτς, βγάλαμε αντίδραση»

Ο Πορτογάλος προπονητής μετά το ματς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (2-1), μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκολα Τσούμιτς, ενώ στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του όταν έμεινε πίσω στο σκορ.

Ο Νίκολα Τσούμιτς ήταν εξαιρετικός στο φιλικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να «σερβίρει» το πρώτο γκολ στον Χασάν και να σκοράρει το δεύτερο τέρμα των Πειραιωτών στη νίκη με 2-1.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του απέναντι στους Βούλγαρους και στάθηκε στην εμφάνιση που έκανε ο Τσούμιτς. «Και με την Σάλτσμπουργκ μπήκε καλά ο Τσούμιτς. Φαίνεται ότι θέλει να κρατήσει τον χώρο του στην ομάδα. Και σήμερα και χθες ήταν πολύ καλός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

Για το ματς: «Στην προετοιμασία πάντα δουλεύεις σε πολλά πράγματα. Σήμερα νιώθαμε λίγο κούραση, αλλά αντιδράσαμε καλά. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει κούραση και πίεση, γιατί στην προετοιμασία δουλεύεις για όλη τη χρονιά. Επίσης δουλεύεις και τον χαρακτήρα της ομάδας με τα συνεχόμενα ματς».

Για την αντίδραση των πιτσιρικάδων μετά το 0-1: «Και στο ματς με την Σάλτσμπουργκ είδαμε αντίδραση μετά το 3-0 και ήταν πάλι νέοι παίκτες. Ηταν σοβαρή αντίδραση. Έχουν έρθει τα νέα παιδιά εδώ και δείχνουν ότι παλεύουν για να μείνουν στην ομάδα. Κοιτάζω την απόδοσή τους και αν το αποτέλεσμά τους είναι καλό και θετικό, τότε θα τους κρατήσω στην ομάδα».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024