
Survivor: Τα σάρωσε όλα ο Σάκης Κατσούλης και πέρασε κατευθείαν στον τελικό
Στο ντέρμπι Μπόγδανου και Κόρομι νικητής βγήκε ο Ηλίας
Τον πρώτο αγώνα κατάταξης παρακολουθήσαμε χθες στο Survivor με αδιαμφισβήτητο θριαμβευτή και πάλι τον Σάκη Κατσούλη που πήρε αμέσως το εισιτήριο για την πρόκριση στον δεύτερο αγώνα.
Ακολούθησε η Μαριαλένα ενώ από το ντέρμπι Μπόγδανου και Κόρομι νικητής βγήκε ο Ηλίας.
Έτσι, σήμερα με τον Κόρομι εκτός οι υπόλοιποι ρίχτηκαν στον δεύτερο, μαραθώνιο στίβο μάχης για την κατάταξη.
Από την αρχή ο Σάκης Κατσούλης έδειξε και πάλι τις άγριες διαθέσεις του και γρήγορα έφτασε στις 7 νίκες όσο η Μαριαλένα και ο Ηλίας βρίσκονταν ακόμα στη 1 και τις 2 νίκες αντίστοιχα.
«Με καταβάλει που έχω κάνει μόνο μια νίκη σε επτά run» είπε η Μαριαλένα έχοντας μείνει χωρίς ανάσα.
Το κακό σερί για τη Μαριαλένα συνεχίστηκε και κάπως έτσι τερμάτισε τρίτη στην πρώτη φάση του αγώνα. Μιλώντας στον Γιώργο Λιανό ξέσπασε σε κλάματα και δήλωσε απογοητευμένη από τις επιδόσεις της.
Στον επόμενο γύρο η αναμέτρηση κρίθηκε ανάμεσα στον Ηλία και τον Σάκη. Ο τελευταίος «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες κατορθώνοντας ένα φοβερό 7-0.
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κύμα μεταβιβάσεων
- Η Γαλλία περιορίζει τις τηλεφωνικές πωλήσεις εταιρειών
- Φωτιά σε εργοστάσιο στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας
- Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς θα μπορούσε ο πλούτος που δημιουργεί να κατανεμηθεί σε όλους τους Αμερικανούς
- «Ροντέο» σε αγώνα γυναικών στη Βραζιλία: Παίκτρια εκτός εαυτού, κλώτσησε στο κεφάλι αντίπαλό της! (vid)
- Γιορτή σήμερα 28 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



