Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όλγα Κεφαλογιάννη στο MEGA: Συγκινεί μιλώντας για την προσπάθεια να γίνει μητέρα και το φύλο των διδύμων

Όλγα Κεφαλογιάννη στο MEGA: Συγκινεί μιλώντας για την προσπάθεια να γίνει μητέρα και το φύλο των διδύμων

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλάει για πρώτη φορά αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη για τον γάμο της και την εγκυμοσύνη της.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν αυτό το διάστημα η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς. Όπως έγινε γνωστό, το ευτυχισμένο ζευγάρι περιμένει δίδυμα, όποτε η χαρά του θα είναι διπλή. Μιλώντας αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη» η βουλευτής της ΝΔ αναφέρεται σε θέματα πολύ ευαίσθητα όπως η αποτυχημένη προσπάθεια ενός παιδιού, η απογοήτευση που βιώνει σε αυτή τη συνθήκη μια γυναίκα και δίνει δύναμη σε όλες όσες θέλουν να βιώσουν τη μητρότητα.

«Αυτό που χαρακτηρίζει τα τελευταία δύο χρόνια είναι η ανατροπή. Οι ανατροπές στη ζωή έρχονται και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να τις αρπάξεις, πολλές φορές περνάνε από μπροστά μας πράγματα που ίσως από φόβο δεν τολμάμε…», ανέφερε αρχικά.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες την Δευτέρα του Πάσχα (03/05/21), μετά από ενάμιση περίπου χρόνο σχέσης. Η ίδια αναφέρεται στον γάμο και τον σύζυγό της κι αποκαλύπτει ότι εκείνος δεν την γνώριζε.

«Ο Μίνως ήταν ένας άνθρωπος που έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Ως τώρα έχει πάει καλά. Αναγκαστικά λόγω της κατάστασης  επιλέξαμε να προχωρήσουμε τώρα, άρα κάναμε έναν πολύ κλειστό γάμο. Μετά είπα ότι μπορεί να ήταν και πολύ καλύτερα έτσι. Αισθάνθηκα ότι ήταν εκεί άνθρωποι που πραγματικά αγαπάμε και μας αγαπάνε. Ένιωσα ότι ήταν ένα γεγονός με αξία και συμβολισμό ιδιαίτερα».

«Πρώτο γνώρισα το έργο του και μου άρεσε πάρα πολύ. Και η μουσική και τα τραγούδια του. Όταν τον γνώρισα ήμουν πολύ αυθόρμητη να του πω “πόσο σε θαυμάζω”, βέβαια αυτός δεν ήξερε τι κάνω εγώ, γύρισε και μου είπε “εσύ με τι ασχολείσαι;”».

Τα κεφάλαια εγκυμοσύνη και μητρότητα είναι για την ίδια ευλογία όπως αναφέρει και μιλώντας γι αυτά έδωσε δύναμη σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να γίνει μητέρα.

«Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα θέλαν να βιώσουν την μητρότητα και έχουν λόγους που τους αποτρέπουν. Είναι ωραίο να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θες και είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς. Έχω περάσει την απογοήτευση αύτη. Αν κάποια γυναίκα θέλει να βιώσει τη μητρότητα, πρέπει να ενημερωθεί, να το προσπαθήσει πλέον και η επιστήμη βοηθάει πάρα πολύ. Εγώ αισθάνομαι πολύ ευλογημένη γιατί κάτι που είχα βγάλει ως πιθανότητα, συμβαίνει. Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ το βιώνεις ως πολύ μεγάλη απώλεια, λες “ας το αφήσω”. Η φύση μας έχει φτιάξει για να γινόμαστε μαμάδες σε νεότερη ηλικία, πλέον μπορούμε να το κάνουμε και σε μεγαλύτερη ηλικία.»

«Τα ανίψια μου έχουν χαρεί πάρα πολύ, σκέφτονται πως θα λειτουργήσουν ως ξαδερφάκια. Οι αδερφές μου και η μητέρα μου… το συναίσθημα το δικό μας είναι κάτι που δεν θα το άλλαζα με τίποτα.»

«Το να μιλήσω για την εγκυμοσύνη το είχα σκεφτεί, αλλά χωρίς να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Θα είναι αγοράκι και κοριτσάκι», ανέφερε αποκαλύπτοντας το φύλο των παιδιών.

«Σε προσωπικό επίπεδο προετοιμάζομαι, είναι μια περίοδος που πρέπει να προσέχω πολύ. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα που την είχα βγάλει από το μυαλό μου και είναι συγκλονιστικό που ευλογήθηκα να το ζήσω. Όποια γυναίκα υέλει να γίνει μητέρα ελπίζω να μπορέσει να βιώσει αυτό το συναίσθημα», είπε ερωτηθείσα για τα πλάνα της τους προσεχείς μήνες.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024