Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντελίνα Βαρθακούρη: Γενέθλια σήμερα για την παρουσιάστρια - Πόσο χρονών έγινε

Αντελίνα Βαρθακούρη: Γενέθλια σήμερα για την παρουσιάστρια – Πόσο χρονών έγινε

Η ανάρτησή της στο Instagram και ο απολογισμός της ζωής της.

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Αντελίνα Βαρθακούρη. Η παρουσιάστρια του «Σου-Κου Family» έγινε 37 ετών και με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στους ακολούθους της και να ευχαριστήσει όσους βρίσκονται δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια, την οικογένειά της, καθώς και τους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«37 ετών σήμερα…
Με τα σωστά και τα αμέτρητα μου λάθη, με τα όμορφα χαμόγελα αλλά και με τους λυγμούς μου, με τις ελεύθερες γεμάτες αγάπη σκέψεις αλλά και με τις μίζερες, με τις επιτυχίες αλλά και με τις μεγάλες αποτυχίες μου… Είμαστε τόσο μικροί και τόσο ασήμαντοι μπροστά στη δύναμη του σύμπαντος αλλά τόσο μεγάλοι και τόσο σπουδαίοι γι αυτόν που κάθεται δίπλα μας κι έχει ανάγκη την αγάπη και την αγκαλιά μας. Γελάστε, αγαπήστε βαθιά, μην ντρέπεστε για τίποτα, μην έχετε ενοχές για τις επιλογές σας, ζήστε ελεύθεροι όπως αξίζετε, μπορείτε τα πάντα αρκεί να το θέλετε.

Είμαι βαθιά ευγνώμων για όλα…σας αγαπώ πολύ όλους, σας ευχαριστώ απο καρδιάς, αντευχομαι τα καλύτερα, ζητώ συγνώμη αν πίκρανα κάποιον, αν αδίκησα κάποιον…εξελίσσομαι και μάχομαι για να γίνομαι καλύτερη μάνα, σύζυγος, κόρη, αδελφή, φίλη, συνεργάτης, επαγγελματίας…για να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος!!! Η αγάπη σας δεν είναι δεδομένη και ο χρόνος που σπαταλάτε για μένα για μια όμορφη ευχή ή για μια σκέψη ή για να μου πείτε κάτι αρνητικό με τιμούν…εύχομαι να το αξίζω!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου τους συνεργάτες, φίλους καρδιάς για την φετινή υπέροχη χρονιά… @skaitv.gr @evi.koutsaftaki @inchrisme @loizos_x11 @sarraki9 @alkistimaragoudaki @michaelroubis @maria_antwna @poseidonas.giannopoulos @harryvarthakouris @christosarchos @delphine.vls @karliaba @marakivlahou @mamatsita @xristoskatsikas @sinacheri @chryssa_oro @chrisanthos_smirneos @giouligika @nikoskph_ Μίνα Μπαμπάλα Γιώτα Αποστολοπούλου Αγάπη Γιαννακάκη @evivali @christinamousouli Δήμητρα Μπάκα Γιάννης Σφακιανάκης, Φίλιππος Βρυώνης, Σισσυ Μηναδάκη, Μαριάννα Τζαμτζή, Βασίλης Χρηστίδης, όλα τα παιδιά πίσω απ’ τις κάμερες, τους φύλακες που μας προσέχουν τον Θανάση, τον Σάββα, τον Γιάννη, τις κυρίες που φροντίζουν για την καθαριότητα είστε πολύτιμοι για μένα και σας ευχαριστώ για όλα όσα μου προσφέρατε!

Πελώρια αγκαλιά σε όλους εσάς που ανοίγετε την τηλεόραση σας και κάνουμε παρεούλα…κάθε καλό για εσάς και τις οικογενειές σας!
@harryvarthakouris Μελωδάκι μου, Λιονάκι μου, μανούλα μου, μπαμπάκα μου, @annamariateloni σας λατρεύω, σας ευχαριστώ για όλα, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσας! ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ!»

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024