Η νέα γενιά του μικρομεσαίου μοντέλου συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης εν όψει της επικείμενης πρεμιέρας του, δίνοντας μια σαφέστερη αποτύπωση των εντελώς νέων χαρακτηριστικών του.

H γερμανική φίρμα συνεχίζει να προετοιμάζει το έδαφος για την πρεμιέρα του Opel Astra δίνοντας στη δημοσιότητα ορισμένες ακόμα εικόνες από τη διαδικασία εξέλιξης της 11ης κατά σειρά γενιάς του μικρομεσαίου μοντέλου από την Λαπωνία και το Ruesselsheim.

Πλην των νέων καμουφλαρισμένων εικόνων που δίνει μια σαφή αποτύπωση των νέων αναλογιών του γερμανικού μικρομεσαίου μοντέλου και ανακεφαλαιώνοντας όσα έχει ήδη ανακοινώσει η γερμανική φίρμα, όπως είναι γνωστό, το μικρομεσαίο μοντέλο θα εντάξει για πρώτη φορά στην ιστορία του ηλεκτροκίνητη τεχνολογία.

Αυτή αναμένεται να πάρει την μορφή δύο plug-in υβριδικών εκδόσεων που θα συνδυάζουν την παρουσία κινητήρα 1,6 λίτρων με ηλεκτρικό μοτέρ, προσφέροντας ισχύ 180 και 225 ίππων. Το σύνολο θα συμπληρώνεται από μπαταρίες ιόντων λιθίου οι οποίες αναμένεται να εξασφαλίζουν αυτονομία έως και 60 χλμ.

Βάσει των υπολοίπων γνωστών στοιχείων, το νέο Astra θα υιοθετήσει μια εντελώς νέα, σύγχρονη και φρέσκια αισθητική ακολουθώντας το σχεδιαστικό μοτίβο του Mokka και επενδύοντας στις έντονες ακμές, τα μαύρα γυαλιστερά στοιχεία και τις αιχμηρές λεπτομέρειες όπως τα λεπτά φωτιστικά σώματα Intellilux LED και η μαύρη γρίλια που συνθέτουν το Opel Vizor, την νέα υπογραφή της γερμανικής φίρμας.

Ανάλογο του Mokka είναι και το εσωτερικό με κυρίαρχο το δίδυμο των οθονών Pure Panel που φιλοξενούν το infotainment και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και αναμένεται να προσφέρονται σε διαστάσεις 7 και 10 ή 10 και 12 ιντσών , αναλόγως την εξοπλιστική έκδοση.

Η παρουσία των δύο οθονών συμπαρασύρει το σύνολο της σχεδίασης του εσωτερικού το οποίο μειώνει στο ελάχιστο τους φυσικούς διακόπτες και υιοθετεί ένα νέου σχεδιασμού τιμόνι με ενσωματωμένα έξυπνα χειριστήρια.

Σημαντικές θα είναι οι προσθήκες και σε επίπεδο εξοπλισμού με το νέο Opel Astra να διαθέτει ένα ολιστικό πακέτο συστημάτων υποβοήθησης, άνεσης και ασφάλειας τα οποία προοδευτικά θα του εξασφαλίζουν ολοένα και περισσότερες δυνατότηετς στο μέτωπο της ημιαυτόνομης οδήγησης καθώς θα μπορούν να αναβαθμίζονται μέσω over the air updates.

Επίσης όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Opel, το νέο Astra θα εξακολουθήσει να είναι διαθέσιμο και σε πρακτικότερη Sport Tourer έκδοση.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr