Δευτέρα 06 Ιουλίου 2026
weather-icon 30o
Πάλη: «Ασημένιος» ο Κουγιουμτσίδης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Πάλη: «Ασημένιος» ο Κουγιουμτσίδης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 79κ.στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων που διεξάγεται στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας κατέκτησε ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 79κ.στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων που διεξάγεται στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας κατέκτησε ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής έχασε το χρυσό μετάλλιο στις λεπτομέρειες από τον Ρώσο Ασλούεφ με σκορ 3-1.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό και ο Ελληνας πρωταθλητής δέχθηκε παρατήρηση, μένοντας στο σκορ πίσω με 1-0. Στη συνέχεια έβγαλε εκτός τον αντίπαλό του και ισοφάρισε. Με αυτό το σκορ είχε πλεονέκτημα, αλλά ο Ρώσος πήρε ένα σημείο κι έκανε το 2-1, με το οποίο τελείωσε το παιχνίδι. Ο ελληνικός πάγκος έκανε ένσταση, καθώς ο Ασλούεφ στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν αντιμετώπιζε τον Κουγιουμτσίδη, αλλά την έχασε και το παιχνίδι έληξε 3-1.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία, και ο Ελληνας πρωταθλητής έχει δείξει την τεράστια άνοδό του και για τρίτη μεγάλη διοργάνωση κατακτά μετάλλιο!

Την 5η θέση στα 57κ. κατέκτησε ο Γιάννης Μαρτίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής αφού επικράτησε του Ιταλού Πιρόντου με 8-5 και προκρίθηκε στον μικρό τελικό. Εκεί αντιμετώπισε τον Επ. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 με τον Ελβετό να υπερτερεί στην ισοπαλία και να παίρνει το πολυπόθητο μετάλλιο.

Στα 86κ. ο Αγγελς Κούκλαρης σημείωσε σπουδαία νίκη στα προκριματικά απέναντι στον Λευκορώσο Καμτσου με 8-6. Στα προημιτελικά ηττήθηκε από τον Γάλλο Μαγκαμάντοφ κι αποκλείστηκε.

Στους «8» σταμάτησε η πορεία του Γκίβι Μπλιάτζε στα 92κ. Ο Ελληνας πρωταθλητής επικράτησε με 15-11 του Λευκορώσου Καζλού και προκρίθηκε

στα προημιτελικά. Εκεί πάλεψε με τον Μαργκισβίλι και μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλος 9-9. Δυστυχώς όπως και στην περίπτωση του Μαρτίδη υστέρησε στην ισοπαλία και αποκλείστηκε.

Τέλος στα 125κ. ο Κώστας Αλεξανδρίδης έχασε από τον Ουκρανό Σόβα με 8-2 και αποκλείστηκε.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Ιουλίου 2026
Cookies