Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 29o
ps. post
scriptum

Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει

«Αφήνει τη Ρίβερ Πλέιτ και πηγαίνει στην Ελλάδα» (vid)

«Αφήνει τη Ρίβερ Πλέιτ και πηγαίνει στην Ελλάδα» (vid)

Ο 30χρονος Ουρουγουανός Καμίλο Μεγιάδα ήταν έτοιμος να υπογράψει στους «μιλιονάριος», αλλά φαίνεται πως δέχτηκε δελεαστική πρόταση από ελληνική ομάδα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Από ελληνική ομάδα ενδέχεται να χάσει τον Καμίλο Μεγιάδα η Ρίβερ Πλέιτ. O Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιο του με τη μεξικάνικη Σαν Λουίς και είχε προχωρημένες συζητήσεις με τους «μιλιονάριος». Αλλά, φαίνεται πως προέκυψε κάτι απρόβλεπτο…

Στον αργεντινικό τηλεοπτικό σταθμό «TNT Sports» οι δημοσιογράφοι Μάξι Γκρίλο και Νίκολας Ντιστάζιο υποστήριξαν πως ο Μεγιάδα έχει πρόταση από τη χώρα μας και «το μέλλον του παίκτη είναι στην Ελλάδα».

Οι δύο δημοσιογράφοι δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, αλλά ο Μεγιάδα έχει κασέ που δεν καλύπτεται από άλλους εκτός των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

YouTube thumbnail

Ο Μεγιάδα έχει γεννηθεί στις 8 Ιανουαρίου του 1991 και έχει συμπληρώσει 30 χρόνια ζωής. Έχει ύψος 1,74μ. και αποτελεί ένα πραγματικό ποδοσφαιρικό πολυεργαλείο, αφού καλύπτει με άνεση όλη τη δεξιά και την αριστερή πτέρυγα, καθώς και τον «άξονα» της μεσαίας γραμμής. Ο Ουρουγουανός διακρίνεται για τις ανασταλτικές αρετές του και δεν σκοράρει, ούτε δημιουργεί εύκολα.

Φέτος ο Μεγιάδα έπαιξε σε 29 παιχνίδια (2.442 λεπτά) στο πρωτάθλημα του Μεξικό και μοίρασε μία ασίστ. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Ρίβερ Πλέιτ και έχει 133 συμμετοχές με 5 γκολ και 12 ασίστ. Επίσης, έχει 97 εμφανίσεις με τη Ντανούμπιο στην πατρίδα του, με 5 γκολ και 9 ασίστ. Επιπλέον, ο Μεγιάδα έχει χριστεί 8 φορές διεθνής με την Ουρουγουάη.

Ο 30χρονος παίκτης εντάχτηκε στη Σαν Λούις την 1η Ιουλίου του 2019 και είχε συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, αλλά αποδεσμεύτηκε πρόωρα πριν λίγες μέρες. Η επιστροφή στο «Μονουμεντάλ» έμοιαζε δεδομένη για τον ποδοσφαιριστή, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Αργεντινών, ήρθαν τα πάνω-κάτω!

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies