
Εθνική ομάδα: Αναλυτικά το πρόγραμμα του Προολυμπιακού Τουρνουά
Η Εθνική ομάδα στη φάση των ομίλων θα αντιμετωπίσει τον Καναδά (30/6, 02:05) και την Κίνα (2/7, 02:05) – Αναλυτικά το πρόγραμμα του Προολυμπιακού Τουρνουά.
Στη μάχη του Προολυμπιακού Τουρνουά ρίχνεται τα ξημερώματα η Εθνική ομάδα μπάσκετ, με τον Ρικ Πιτίνο και τους παίκτες του να στοχεύουν στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.
Η γαλανόλευκη στις 02:05 θα αντιμετωπίσουν τον Καναδά στην Βικτόρια για την 1η αγωνιστική των ομίλων, ενώ τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/7) θα αντιμετωπίσει την Κίνα, με στόχο μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.
Εάν η ομάδα του Ρικ Πιτίνο τα καταφέρει, θα παίξει στα νοκ-άουτ, όπου θα αντιμετωπίσει αντίστοιχα τον πρώτο ή τον δεύτερο του ομίλου Τουρκία, Ουρουγουάη και Τσεχία. Εάν επικρατήσει και στα ημιτελικά, θα προκριθεί στον τελικό όπου θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα στο Προολυμπιακό της Βικτόρια που συμμετέχει η Εθνική
Τετάρτη 30 Ιουνίου
02:05 Ελλάδα-Καναδάς (ΕΡΤ3)
05:35 Ουρουγουάη – Τουρκία (ΕΡΤ)
Πέμπτη 1 Ιουλίου
02:05 Καναδάς – Κίνα (ΕΡΤ)
05:35 Τουρκία – Τσεχία (ΕΡΤ)
Παρασκευή 2 Ιουλίου
02:05 Κίνα-Ελλάδα (ΕΡΤ3)
05:35 Τσεχία Ουρουγουάη (ΕΡΤ)
Σάββατο 3 Ιουλίου
Πρώτος Α’ ομίλου – Δεύτερος Β’ ομίλου (ΕΡΤ)
Πρώτος Β’ ομίλου – Δεύτερος Α’ ομίλου (ΕΡΤ)
Κυριακή 4 Ιουλίου
02.05 Νικητής ημιτελικού 1 – Νικητής ημιτελικού 2 (ΕΡΤ)
- Στα λευκά ο Παρνασσός – Χιόνια και στην Ορεινή Κορινθία
- Δύο νεκροί στη Χερσώνα από ρωσικές επιθέσεις – «Συστηματική τρομοκρατία αμάχων» καταγγέλλει η Ουκρανία
- Να αποφύγει την… σκούπα θέλει ο Ιτούδης
- Σάρον Στόουν: Φωτογραφίζεται ανέμελη με μαγιό και χωρίς φίλτρα στα 68 της
- Ωρες αγωνίας για 19μηνών βρέφος στη Σκόπελο
- Ο Βαλαντσιούνας, η πρόταση της Ζαλγκίρις και οι πιθανότητες για επιστροφή στη Euroleague

