«Μιλάω σχεδόν με όλα τα κορίτσια. Με τη Νικολέτα όχι τόσο το τελευταίο διάστημα» αποκάλυψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο πρώτος έλληνας Bachelor αποκάλυψε, αν σκέφτηκε να συμμετάσχει ξανά στο παιχνίδι, ενώ ανέφερε, αν έχει επικοινωνία με τη Νικολέτα Τσομπανίδου, μετά από τον χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε μια quest εμφάνιση στην τελευταία εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» και μετά το τέλος της εμφάνισής του μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί.

Για το ενδεχόμενο να γινόταν ξανά Bachelor ο Παναγιώτης Βασιλάκος είπε:

«Από το δικό μου το μυαλό δεν πέρασε, τώρα αν πέρασε από τους ανθρώπους του καναλιού δεν το γνωρίζω. Κάτι μπορεί να είχα ακούσει, αλλά… Δεν θα το ξαναέκανα.

Νομίζω ότι η Ελλάδα έχει πολύ ωραίους άνδρες και πολύ καλά παιδιά, ευγενικά, και νομίζω ότι πρέπει να δίνεται αυτή η ευκαιρία και σε άλλους».

Για τη σχέση του με τη Νικολέτα Τσομπανίδου, μετά από τον χωρισμό τους ο Παναγιώτης Βασιλάκος είπε:

«Μιλάω σχεδόν με όλα τα κορίτσια. Με τη Νικολέτα όχι τόσο το τελευταίο διάστημα, γιατί νομίζω ότι είναι και σε σχέση, οπότε δεν υπάρχει λόγος».

Στην ερώτηση, αν ο έρωτας περνάει με έρωτα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος απάντησε: «Εξαρτάται από τον χαρακτήρα και τον άνθρωπο».

Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε ότι το μονόπετρο που έδωσε στην νικήτρια του Bachelor δεν το πήρε πίσω, μετά το τέλος της σχέσης τους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr