Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Με τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά η μητέρα του συζυγοκτόνου πριν δοθεί στην οικογένεια της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Με τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά η μητέρα του συζυγοκτόνου πριν δοθεί στην οικογένεια της Καρολάιν

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντησή τους θα γίνει σε άλλο σημείο από αυτό του σπιτιού, γιατί και οι δυο οικογένειες θέλουν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Με τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της, η μητέρα του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έφυγε από το σπίτι της στην Αγία Παρασκευή για να παραδώσει το βρέφος στην οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Με τη συνοδεία του γιου της, του αδερφού του Μπάμπη, προχώρησαν μέχρι το αυτοκίνητό τους.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να παραδώσουν τη Λυδία στη μητέρα της Καρολάιν, όπως άλλωστε έκρινε προσωρινά το Δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντησή τους θα γίνει σε άλλο σημείο από αυτό του σπιτιού, γιατί και οι δυο οικογένειες θέλουν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται πως η Εισαγγελία Ανηλίκων έδωσε την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, στην οικογένεια της 20χρονης, ενώ αφαιρέθηκε και η γονική μέριμνα από τον 33χρονο συζυγοκτόνο.

Η οικογένεια του πιλότου θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει την ενός έτους Λυδία, πέντε ημέρες τον μήνα, 10:00 το πρωί με 14:00 το μεσημέρι, μόνο στην Αλόννησο.

Πηγή: Sputniknews.gr

Ξέσπασε σε λυγμούς η μητέρα της Καρολάιν

Από χθες, που έγινε γνωστή η είδηση για την προσωρινή επιμέλεια της Λυδίας, επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση στην Αλόννησο. Όλοι περιμένουν τη μικρή Λυδία για να τη μεγαλώσουν μαζί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Μάλιστα, όταν ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης, επικοινώνησε με τη μητέρα της για να της ανακοινώσει την απόφαση, η τελευταία ξέσπασε σε λυγμούς.

Δήλωσε, δε, πως πως αν θέλει η οικογένεια του 33χρονου πιλότου μπορεί και περισσότερες ώρες -πέρα από το επιτρεπόμενο δηλαδή όριο- να βλέπει τη μικρή Λυδία.

Ανοιχτή πόρτα στους γονείς του Μπάμπη αν θέλουν να δουν τη Λυδία

Μιλώντας στο MEGA ο κ. Χαρμάνης, υποστήριξε πως «κάποια στιγμή θα το παραλάβει το μωρό (σ.σ. η μητέρα της Καρολάιν), μέχρι αύριο θα το έχει παραλάβει. Εκτελείται η διάταξη της εισαγγελέως, με την οποία αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον πατέρα, ανατέθηκε η επιμέλεια στους γονείς της Καρολάιν, και καθορίστηκε και μια επικοινωνία του παιδιού, πέντε φορές το μήνα επί ένα τετράωρο την ημέρα, με τους γονείς του δράστη».

Ο ίδιος ανάφερε πως όταν έφτασε η μητέρα της Καρολάιν στο Βόλο έγινε ολόκληρη επιχείρηση για να της πάρουν συνέντευξη.

«Έχει το πένθος της η γυναίκα, δεν θέλει δημοσιότητα. Στήσαμε ολόκληρη επιχείρηση να μπω με το αυτοκίνητό μου μέσα στο πλοίο να πάρω την κ. Σουζάνα για να μην βγει στις κάμερες. Και οργανώνουμε και σήμερα μια επιχείρηση, για να μεταφερθεί το μωρό με ασφάλεια στην Αλόννησο» εξήγησε και πρόσθεσε: «Στα μάτια αυτού του παιδιού θα βλέπει την Καρολάιν, της μοιάζει καταπληκτικά».

Ο ίδιος ανέφερε πως όταν η μητέρα της Καρολάιν άκουσε την απόφαση, προστέθηκαν κάποια ψήγματα χαράς στη θλίψη της.

Έκανε ακόμη γνωστό πως το παιδί το είδε τελευταία φορά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, όταν είχαν κάνει στην Αλόννησο διακοπές το ζευγάρι.

«Είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι οι γονείς του δράστη έχουν σπίτι στην Αλόννησο και θα μπορούν αν το επιθυμούν να βλέπουν και περισσότερες φορές το παιδί από αυτές που προβλέπονται από τη διάταξη. Αν θελήσουν να τη δουν, θα βρουν ανοιχτή πόρτα από την άλλη πλευρά. Και το θέλουν κιόλας, γιατί όσο περισσότερη αγάπη παίρνει αυτό το παιδί, τόσο το καλύτερο. Οι συναντήσεις θα γίνονται στο χώρο του σπιτιού των γονιών της Καρολάιν» συνέχισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση είναι προσωρινή και εκτίμησε πως μέχρι το Σεπτέμβριο θα υπάρξει οριστική απόφαση. «Για το μεγάλωμα της μικρής οι γονείς της Καρολάιν θα ζητήσουν τη γνώμη ειδικών επιστημόνων και θα προχωρήσουν. Αισθάνονται το βάρος της ευθύνης. Θα ζητήσουν σίγουρα τη βοήθεια των ειδικών. Είναι νέα, δυνατή και πολύ καλός άνθρωπος η μητέρα της Καρολάιν».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024