Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν εξομολογείται για πρώτη φορά - «Ρίχτηκα στη φυλακή με χειροπέδες»

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν εξομολογείται για πρώτη φορά – «Ρίχτηκα στη φυλακή με χειροπέδες»

Το «Springsteen on Broadway» έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει έως τις 4 Σεπτεμβρίου

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν επέστρεψε στη σκηνή το Σάββατο το βράδυ για την εκ νέου παρουσίαση του φημισμένου «Springsteen on Broadway».

Κατά την παρουσίαση τραγουδιών και ιστοριών, ο θρύλος της ροκ πρόσθεσε ένα νέο περιστατικό, εξιστόρησε στο κοινό όλες τις λεπτομέρειες της σύλληψής του, στα τέλη του περασμένου έτους με την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, σύμφωνα το USA Today.

«Με χειροπέδες ρίχτηκα στη φυλακή – ήταν πολύ δύσκολο» ανέφερε ο Μπρους Σπρίνγκστιν κατά τη διάρκεια της παράστασης στην πρώτη δημόσια δήλωση για τη σύλληψή του.

«Δεν ήταν εύκολο. Δεν ξύπνησα ένα πρωί, πήρα τη μηχανή μου και είπα: «Νομίζω ότι θα οδηγηθώ στη φυλακή»» εξήγησε.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός συνελήφθη, όταν ένας αστυνομικός τον είδε να πίνει σε μια παραλία του Νιου Τζέρσεϊ και μετά να ανεβαίνει στην Triumph μηχανή του και να απομακρύνεται.

Οι κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και επικίνδυνη οδήγηση αποσύρθηκαν, όταν αποκαλύφθηκε ότι η περιεκτικότητα σε αλκοόλ ήταν 0,02, γραµµάρια ανά λίτρο αίµατος, πολύ κάτω από το νόμιμο όριο στην πολιτεία του Νιου Τζέρσεϊ που είναι 0,08. Ο Σπρίνγκστιν παραδέχθηκε την ενοχή του για κατανάλωση αλκοόλ σε περιοχή (την παραλία Σάντι Χουκ, που ανήκει σε ένα εθνικό πάρκο) στην οποία απαγορεύεται και πλήρωσε πρόστιμο 500 δολαρίων.

«Στην υπόθεση ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής εναντίον του Μπρους Σπρίνγκστιν. Αυτό είναι πάντα παρηγορητικό να το ακούμε – ολόκληρο η χώρα είναι εναντίον σας» είπε στους θαυμαστές τους.

«Η πατρίδα μου, το Νιου Τζέρσεϊ» πρόσθεσε. «Με αγαπούν εκεί».

Το «Springsteen on Broadway» έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει έως τις 4 Σεπτεμβρίου και είναι το πρώτο σόου με πλήρη χωρητικότητα στο Great White Way από τότε που όλες οι παραστάσεις ανεστάλησαν τον Μάρτιο του 2020, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024