Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Ο Νίκος Ζήσης αποφάσισε λίγες μέρες μετά τον Βασίλη Σπανούλη να σταματήσει και εκείνος το μπάσκετ, μετά από μια απίστευτη πορεία και καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
Λίγες ώρες μετά την απόφαση του Έλληνα γκαρντ να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε με την σειρά της καλή συνέχεια στην ζωή του, ευχαριστώντας τον για την μεγάλη καριέρα του και τονίζοντας πως αποτέλεσε τιμή για τους Πειραιώτες ότι υπήρξε αντίπαλος.
Αναλυτικά όσα έγραψε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ:
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εύχεται στον Νίκο Ζήση ο,τι καλύτερο στη συνέχεια της ζωής του. Ήταν τιμή μας που υπήρξες αντίπαλος όλα αυτά τα χρόνια. Συγχαρητήρια για το μοναδικό σου ταξίδι», αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής τους, με τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή να τους ευχαριστεί πολύ για το «αντίο».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!