
Βουλή: Ολοκληρώνονται την Τρίτη οι εργασίες της προανακριτικής για τον Παππά
Το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής, οι εργασίες της οποίας άρχισαν στις 7 Απριλίου, εκτιμάται ότι θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου
Με θέμα τη συζήτηση και την έγκριση του πορίσματός της, συνεδριάζει την Τρίτη, στις 11 το πρωί, η προανακριτική επιτροπή της Βουλής, η οποία διερευνά αδικήματα που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην υπουργό Νικ. Παππά κατά την άσκηση των καθηκόντων του (υπόθεση τηλεοπτικών αδειών 2016).
Τις τελευταίες ημέρες, οι εισηγητές των κομμάτων, που συμμετέχουν στην προανακριτική επιτροπή, επεξεργάζονται τις προτάσεις των πορισμάτων τους, οι οποίες αναμένεται να κατατεθούν έως σήμερα το μεσημέρι στη γραμματεία της επιτροπής.
Οι προτάσεις αυτές θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της Τρίτης 29 Ιουνίου, οπότε και αναμένεται να εγκριθεί το τελικό πόρισμα «κατά πλειοψηφία».
Το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής, οι εργασίες της οποίας άρχισαν στις 7 Απριλίου, εκτιμάται ότι θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Καραλής πήρε την τέταρτη θέση στο Diamond League – Αποσύρθηκε ο Ντουπλάντις
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση για τον τελικό Gstaad Open
- Οδύσσεια νο.2: ΑΙ ταινία μεγάλου μήκους κοντράει το έπος του Νόλαν – «Άνθρωπος εναντίον Μηχανής»
- Βόλος: Παρίσταναν του πελάτες σε κοσμηματοπωλείο και έκλεψαν κοσμήματα μεγάλης αξίας – Άφαντοι οι δύο δράστες
- Ιράν: Σύγκρουση στους κόλπους του καθεστώτος – Για πραξικόπημα προειδοποιούν οι σκληροπυρηνικοί
- ΑΕΚ – Γκρόνινγκεν 2-1: Νίκησε, αλλά θέλει δουλειά η «Ένωση» (vids)

