Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά - Χαρμάνης: Η οικογένεια της Καρολάιν περιμένει τη μικρή Λυδία με ανοιχτή αγκαλιά

Γλυκά Νερά – Χαρμάνης: Η οικογένεια της Καρολάιν περιμένει τη μικρή Λυδία με ανοιχτή αγκαλιά

«Η Αλόννησος το περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά αυτό το παιδί. Θα του δώσει αγάπη», είπε ο κ. Χαρμάνης

Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, της κόρης της Καρολάιν την οποία δολοφόνησε ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στα Γλυκά Νερά.

Σημειώνεται πως η διάταξη που αναμένεται να εκδώσει σήμερα η εισαγγελέας ανηλίκων αφορά στην προσωρινή επιμέλεια του παιδιού και θα έχει ισχύ 30 ημερών.

Η οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς, ως γνωστό, έχει αιτηθεί την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας. Μέσω του δικηγόρου τους έχουν κάνει σαφές πως στην Αλόννησο όπου ζουν η Λυδία θα έχει τη στήριξη όλου του κοινωνικού περίγυρου που άλλωστε λάτρευε την Καρολάιν. Παράλληλα, το παιδί θα μπορεί να βλέπει και τους άλλους της παππούδες οι οποίοι επίσης διατηρούν σπίτι στην Αλόννησο.

Από την άλλη πλευρά, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχουν καταθέσει αίτημα για από κοινού επιμέλεια, προκειμένου το παιδί να διαμένει από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο μαζί τους στην Αθήνα και τους υπόλοιπους έξι μήνες στην Αλόννησο με τους γονείς της Καρολάιν.

«Την περιμένουν με ανοιχτή αγκαλιά»

«Η οικογένεια της Καρολάιν το περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά. Η Αλόννησος το περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά αυτό το παιδί. Θα του δώσει αγάπη», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στον Σκάι, επισημαίνοντας την ανάγκη το παιδί να βρίσκεται σε ένα περιβάλλον σταθερό.

Πρόσθεσε ότι η οικογένεια του θύματος είναι πρόθυμη σε συνεννόηση να παρέχει οποιαδήποτε επικοινωνία ζητηθεί από την άλλη πλευρά καθώς οι σχέσεις τους δεν έχουν διαρρηχτεί αλλά και γιατί είναι καλό αφού το παιδί δεν έχει τους γονείς του δίπλα του, να αναπληρώσουν κάποιο κενό οι παππούδες και οι γιαγιάδες του «σαν υποκατάστατα και όχι σαν αντικαταστάτες».

«Πρέπει να πέσουν όλοι πάνω σε αυτό το παιδί με υπομονή, με αγάπη, με στοργή για να μπορέσει να ορθοποδήσει», σημείωσε και πρόσθεσε ότι η οικογένεια θα δεχθεί οποιαδήποτε βοήθεια εξειδικευμένων επιστημόνων όταν χρειαστεί ώστε το παιδί να ισορροπήσει «να γίνει μια κοπέλα στην κοινωνία της Αλοννήσου ελπίζω πιο καλότυχη από τη μαμά της».

Ο κ. Χαρμάνης τόνισε ότι η μητέρα της Καρολάιν είναι ένα ψυχικό ράκος και σχεδόν λιποθύμησε όταν ο δολοφόνος, «τότε ήταν ο τεθλιμμένος σύζυγος», της τηλεφώνησε και της είπε ότι τους λήστεψαν και σκότωσαν την κόρη της. Έφυγε αμέσως για την Αθήνα, «πλήρωσε το φέρετρο και γύρισε στην Αλόννησο να θάψει το παιδί της», τόνισε ο δικηγόρος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024