Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γουίμπλεντον: Πότε θα παίξουν ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη

Γουίμπλεντον: Πότε θα παίξουν ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Δευτέρας και οι ώρες διεξαγωγής των παιχνιδιών του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη.

Την περιπέτειά τους στο Γουίμπλεντον ξεκινούν την Δευτέρα (28/6) οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, με τον Ελληνα τενίστα να αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο τον άκρως επικίνδυνο Φράνσις Τιαφόε και την 25χρονη να κοντράρεται με την Αράντχα Ρους.

Σήμερα, ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα της Δευτέρας (28/6), με τους διοργανωτές να τοποθετούν το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αμερικανό ως δεύτερο στο No.1 court, μετά το ματς Μόνικα Νικουλέσκου-Αρίνα Σαμπαλένκα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο αγώνας του Ελληνα τενίστα με τον Τιαφόε θα αρχίσει περίπου στις 17:00 ώρα Ελλάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινάει το Γουίμπλεντον ως Νο.3 του ταμπλό, ενώ ο Αμερικανός βρίσκεται στο Νο.56 της παγκόσμιας κατάταξης.

Οσον αφορά στο παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη με την Αράντχα Ρους, οι διοργανωτές το τοποθέτησαν στο Court 12 και θα είναι το τέταρτο και τελευταίο της ημέρας.

Θα ξεκινήσει μετά τους αγώνες Μίλμαν-Μπαουτίστα Αγκούτ, Ο’Κόνελ-Μονφίλς και Κ. Πλίσκοβα-Ζίντανσεκ και θα ξεκινήσει περίπου στις 19:30 ώρα Ελλάδας. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από το πόσο θα κρατήσουν τα παιχνίδια που προηγούνται της αναμέτρησης της Ελληνίδας τενίστριας με την Ολλανδέζα, Νο. 84 στην παγκόσμια κατάταξη.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024